För ett tag sedan släpptes (äntligen) stand alone-versionen av den populära #Arma II-modden #DayZ. Alla som försökt överleva i den postapokalyptiska världen vet att det största hotet inte kommer från ruttna zombier – utan andra spelare som bara väntar på att avfyra skjutjärnen mot allt som rör sig. Men det finns minst en rånare som kör en minst sagt annorlunda stil.

Youtube-användaren Joab Gilroy spelar in när han rånar en ny spelare genom att tvinga in honom i ett hörn. Med händerna över huvudet ser nybörjaren hur Gilroy rotar igenom hans ryggsäck och stjäl konservöppnaren, men inte utan att lämna något tillbaka. Kanske finns det en gnutta hopp för mänskligheten trots allt.

Detta är bara helt underbart! Fler sådana människor skulle göra DayZ mycket roligare :). 07/01 Men det är ju det som är det coola :). Kolla in den här om du vill ha obehag: http://www.youtube.com/watch?list=HL1389099100&feature=player_detailpage&v=JFZ_UMnU3ds 07/01 Jämför man med modden och alphan är det stor skillnad på zomisarna.... Brandyxan fixar dom med en träff..... Men tycker det är görkul att se andra som kan spela denna typen av spel bättre en mig. Får se om jag tar upp det framöver :) 07/01 Så sjukt bra, jävligt rare att man träffade sånt skönt folk att spela med dock! Tråkigt nog. 06/01 Sånt händer hela tiden på DayZRP. Dock inte i standalone, då vi inte kan ha whitelist eller password på våran SA server ännu. Bra av killen i övrigt att göra sånt på en public server. Spread the love :) 06/01 Träffade en "bambi" som jag gav 2 burkar sardiner och 1 burk bönor (öppnade den först). Skjuter bara om någon är beväpnad med vapnet framme och verkar hotfull. :) Kolla våra streams på : http://www.twitch.tv/swedishsurvivor 06/01 Skriva bättre än tal, tveklöst. Många svenskar tror att de är bra på engelska men vi pratar alldeles för lite sådan för att vara "bäst" på det men jag klarar det nog tillräckligt. 06/01 Hände en likadan sak för mig nån dag sen kom till balota flygfält i ett av kontroll tornen servern startades om. Sen kom jag tillbaka till samma ställe eller spawnade utanför tydligen och gick tillbaka för att kolla looten. En kille kom precis in på ser... 06/01 är det en uttryckligen engelskspråkig server så visst. men att engelska skulle vara nått självskrivet default är bara en självklarhet baserat på bristande objektivism. och eftersom du nu väljer att avgränsa till just Europa så är det ju rimligare att... 06/01 I veteranläge är/var väl alla skyltar på kyrilliska också? För mig är det självklart att anpassa sig till vilka som spelar på servern (och därmed var den ligger), precis som man gör som gäst i andra länder. Man blir ganska handikappad om man inte ansträ... 06/01
Skicka en rättelse