Vi publicerade precis en nyhet om att den nya prototypen av Oculus Rift kommer visas upp under veckans CES-mässa i Las Vegas. Samtidigt får vi reda på att Sony kommer sända en presskonferens live vid tvåtiden i natt. Om detta är spelrelaterat eller ej, det är något oklart i nuläget.

I söndags dök det upp nya rykten rörande Virtual Reality-glasögon till Playstation 4. Om dessa kommer visas upp under nattens sändning kan vi bara spekulera kring.

http://www.ustream.tv/embed/12885645?v=3&wmode=direct

Live streaming video by Ustream

Exakt. X360 har sålt totalt 1.65 miljoner ex i Japan, medan PS3 sålt nästan 10. Microsoft har inget att hämta på Sonys hemmaplan. Och det som är lite surt för Microsoft är att PS4 sålde galet bra i Nordamerika. 07/01 Problemet för MS är väl att den är släppt på sina "stora" marknader samt att en hel del exemplar sålda där egentligen är till personer i andra länder. Siffran för PS4 kommer att växa med ca 0,5-1 miljon över en natt när den släpps i Japan medan MS inte... 07/01 48 länder är PS4 släppt på mot Ones 13 btw 07/01 Såg det innan med. Mycket roligt ! Kan bli en superb next gen :D 07/01 4,2 miljoner hade PS4 sålt 28:e december. 07/01 Hur menar du? Det var knappt 1% felande konsoler enligt sony. Xbox One kom undan lindrigt denna gång, om man blickar tillbaka mot RROD 07/01 "PS4 har sålt cirka 4 miljoner. " Frågan man ställer sig är hur många som faktiskt fungerade, både M$ Och Sony lyckades ju åstadkomma 2013s Ûberfail! 07/01 När det gäller dom exklusiva spelen som finns till dom båda nya konsolerna nu så var det enbart Killzone som vann mitt intresse. På Xbone är dock lite sugen på att lira Forza men det är knappast något jag springer och köper en konsol för. På det hela... 07/01 Nu pratar du i nattmössan. I slutet av generationen släppte Naughty dog det kanske mest hyllade spelet detta år, och är i absoluta toppskiktet förra generationen enligt många. Förstår inte alls vilken kortsiktighet du talar om. I kärnan av hela konsolma... 07/01 som sagt, det finns inte alls några säkra uppgifter på vilken frekvens PS4 kör på, ej heller hur många kärnor som respektive system avvarar för annat. det är just därför resultat (http://gamingbolt.com/substance-engine-increases-ps4-xbox-one-texture-gen... 07/01
Skicka en rättelse