#Microsoft meddelar att #Flight Simulator X: Acceleration är färdigkodat och redo för amerikanska butiker den 23 oktober. Vilket datum som gäller i Europa för denna första expansion till den årsgamla flygsimulatorn avslöjas inte, men förhoppningsvis ska det inte dröja alltför länge.

Acceleration innehåller en ny spelform för multiplayer, 20 nya uppdrag, stöd för DirectX 10-grafik och ett par nya plan (stridsflygplanen F/A-18 Hornet och P-51 Mustang samt helikoptern EH-101). Priset blir 30 dollar, gissningsvis omkring 200 kronor.

Developed by ACES Studio, "Flight Simulator X: Acceleration" adds a wealth of new content and features, allowing gamers to race against each other in amazing, highly-detailed locations around the world. Aviators are able to test their skills and heroism in many new missions while enjoying three exciting new aircrafts and the ability to share rewards, photos and videos with friends and the broader flight simulator community.

Självklart fattar jag väl att det inte kommer att se ut så. Det är som ni säger mer en hint. Men vore iaf konstigt om inte några av dom effekterna kommer med. Hoppas hoppas. :P 03/10 Den där bilden är photoshoppad för att vara något för utvecklingsteamet att sträva efter. Självklart kommer dom inte få till såndär grafik men det ger oss iaf en hint om vad dom arbetar på att förbättra, vattnet, moln, ljus och skuggor. Edit: Hmm, Boulu... 03/10 Den där bilden är ju bara en "artists concept" av vad de hoppas få ut av DX10, med coola shaders på vattnet och schyssta ljuseffekter i himlen osv. Det är inte på något sätt en bild av hur spelet kan komma att se ut under DX10. För att citera just den... 03/10 P51 Mustang \o/ 03/10 Bilder finns det visst. DX9 http://media.pc.ign.com/media/792/792287/img_3876938.html DX10 http://media.pc.ign.com/media/792/792287/img_3876940.html Ganska stor skillnad. Återsår dock att se om bilderna är representativa. Är gamla så det kan mer vara... 03/10 Varför har dom inte släppt DX10-bilder för? Antingen beror de på att dom vill överraska med otroligt snygg grafik eller så vill dom inte släppa bilder för att det kommer inte vara sån stor skillnad. Vi kan bara hoppas och hålla tummarna på de förstnämnd... 03/10 Ser inte anledningen till stridsflygplan i msfs, cool grafik men få addonutvecklare orkar programmera systemen rätt, och även om de gör det så finns det inget att skjuta med, och bara civilt stuff att skjuta på. Däremot ska det bli skönt att se hur det... 03/10 woho! Gött! Ser verkligen fram emot det här, dels stridsflygen och dels Dx10. Tvivlar dock på att det blir någon större skillnad, men man får iaf en anledning att man köpte sina nya prylar 03/10
Skicka en rättelse