Ett rykte cirkulerar på internet, där en anonym källa från svenska utvecklarna Massive påstår att #Tom Clancy's The Division är långt ifrån färdigt. Spelet tog de flesta med storm när det presenterades under årets E3-mässa, med en öppen och actionfylld upplevelse med inslag av rollspel. De officiella planerna på ett släpp i slutet av 2014 är dock högst tveksamma om man frågar den anonyma källan.

I själva verket har de knappt ens börjat med spelutvecklingen och enligt uppgiftslämnaren är det "skrattretande" att #Ubisoft planerar ett släpp i år. The Division är ett stort projekt och de har lång tid kvar innan allting är på plats. Som med alla rykten från anonyma källor finns det anledning att vara skeptisk, men samtidigt som klockan tickar kvarstår det faktum att vi ännu inte fått se överdrivet mycket från spelet.

XBOX ONE SLÄPPS INTE FÖRRÄN I SLUTET AV 2014 OCH SPELUTVECKLARNA ÄR SVENSKA SÅ DET VERKAR MYCKET LOGISKT:up: 11/01 Japp håller med all demo och bilder har mesta dels varit från E3 demot trött på halvfärdiga spel men också trött på att spel tillkänna ges till 2 år i förtid.... 08/01 Det jag aldrig riktigt förstått är varför man annonserar ett spel så långt före releasen. Då lägger sig hypen efter ett tag och man blir nästan trött på spelet innan man har fått det i handen. 08/01 Det gör mig ingenting om dem senarelägger det till 2015. Dem får gärna ta lite extra tid och jobba mer med det, för att få det så färdigt det går. Det kommer alltid vara buggar vid release, men om man kan eliminera huvuddelen av dem innan spelet släpps... 08/01 Va? Menar du att det inte är ett "next gen-spel" om det blir försenat? Tror du "nextgen-spel" bara är spel som släpps innom första månaden av en ny konsols liv eller nåt? 08/01 skiiiiiiiiiiiiiit! (som i jag vill spela det på 4an iår! men som många påpekat delar jag åsikten att spelen inte ska släppas förens de är färdiga. inga halvmesiga AAA spel tack.) 08/01 Tycker det är lite fult att de annonserade dessa spel som next gen spel till Xbone och PS4 när de inte är närheten av klara 07/01 Ta precis den tid ni utvecklare känner att ni behöver. Inge fler BF4 fails. 07/01 Det är helt OK. Släpp det när det är färdigt! 07/01 Om det var äkta spelare som spela och inte något förinspelad prerendered video de visa upp så verkar många av sakerna vara klara och de ska bara tweaka + fylla världen med saker. 07/01
Skicka en rättelse