I april är det dags att dra vapen och ge sig ut i Tamriels farliga värld i #The Elder Scrolls Online. De som är duktiga på att ha ihjäl andra spelare, och har rejält med fritid, kan jaga efter den åtråvärda positionen som kejsare.

Game director Paul Sage har pratat med OXM och avslöjar att det inte är någon enkel uppgift att nå maktens korridorer. Man behöver ägna sig åt de pvp-strider som präglar Cyrodiil och döda andra spelare, hela sina allierade och ta kontroll över fort. På så sätt samlar man alliance points och framgång till sin fraktion, och när grupperingen med flest poäng tar över alla fort i området kröns lagets bästa spelare till kejsare.

På köpet för man en serie nya förmågor som man får behålla för alltid, även om (när?) man blir av med den ärofyllda titeln. Vilket kanske kan vara en rättvis belöning för den typen av engagemang som krävs för att vara bäst på servern.

Tack till lozust för detta #nyhetstips!
fattar inte hur folk kan gnälla på månads kostnad utan du sett hur mycket spel du får för pengar och hur ofta updates osv kmr. Innan dess ska man inte gnälla alls igentligen. ja menar pungar dom ut 1 stor patch med mycket content och saker vart 4e månad... 08/01 Det är väl bara en fråga om vad man prioriterar, spel är inte allt som finns här i världen för vissa vettu. Jag tycker inte att det är dyrt, men jag tycker heller inte att det är värt att lägga så mycket pengar på ett spel. Spel är kul men det finns and... 08/01 Man kan börja med att prioritera bort en kväll på krogen, så har man råd. Ett mål mat ute. 115:- är så satans lätt att spara in. 08/01 detta spelet kmr ju vara som vanilla wow pvp grand marshall... jisees handlar ej om skill utan bara hur mycket tid du har att spela :P 08/01 Det här kommer bli väldigt roligt tror jag och så fick jag min beta nyckel i går så i helgen blir det inte mycket annat 08/01 Det här kommer bli väldigt roligt tror jag och så fick jag min beta nyckel i går så i helgen blir det inte mycket annat 08/01 All hail the emperor http://1morecastle.com/wp-content/uploads/2012/08/warcraft-nerd-south-park.jpg 08/01 Alla kan inte vara bäst men jag kan vara sämst. Iallafall när det kommer till onlinespel. Jag ser det lite som så att utan folk av min hyfsat låga lägstanivå så skulle inte de riktigt duktiga spelarna kunna posta sina killstreaks på Youtube. Phaeton -... 08/01 Haha! :D Skönt att det finns fler som suger på spel! 08/01 Oftast bor den som flippar burgare på donken hemma fortfarande.. Det gjorde iaf jag och alla på min donken, på den tiden. 08/01
Skicka en rättelse