För bara några minuter sedan kunde vi presentera den första trailern för Alien: Isolation och vi var en del som redan nu börjat hålla tummarna för att det inte ska bli ett nytt #Aliens: Colonial Marines. Vår högt aktade medlem [u="Ankh"] bönade och bad om Oculus Rift-stöd, något som strategirävarna #Creative Assembly inte är helt främmande för.

Det är i ett samtal mellan CVG och Jonathan Court (senior producer) som ett eventuellt Oculus Rift-stöd kommer på tal.

– Stöd för Oculus Rift är något vi kommer börja kolla på i framtiden, det är en sak som är säker.

Stöd för Virtual Reality-glasögonen är antagligen ingenting som kommer finnas med när #Alien: Isolation släpps i slutet av året, men har du väntat på den virtuella verkligheten sedan 90-talet, då kan du nog vänta ett litet tag till.

det är bara till att vara ärlig: om jagblir skraj bara genom att se denna gameplayvideon så skall man nog inte köpa detta spelet... 09/01 Det är ju inte färdigt förrens om ett år så det finns nog tid att implementera stöd för riften utan att det blir efteråt ;) 08/01 Här finns lite gameplay för den nyfikne. Det ser riktigt bra ut! https://www.youtube.com/embed/9lkh0-jPfxs 07/01 Ha tror du kan lura mig va?! Uppenbart bevis för en omfattande konspiration att ta över världen med hjälp av Oculus Rift! Jag vet allt sanningen! Det hela började med att för 300triljoner år och 26dagar sedan på planeten Gorbazov bodde de elaka och hems... 07/01 Jag kommer aldrig våga spela detta spel, ser skit läbbigt ut. Lite taskiga animationer på händerna och sånt bara, men stämningsfullt. Jag skulle definitivt aldrig testa det med OR, inte för läbbighetens skull utom för risken att bli utskrattad av att... 07/01 Oooooo. Ankh är kändis! 07/01 Första AvP med OR, make it happen=). 07/01 jag tvivlar. Dom har tappat förmågan att göra spel med spelkänsla ..dessutom har dom ingen tidigare erfarenhet av fps... och det här är bara ett beställningsjobb från sega. 07/01 har inte killarna bakom rift konstant uttalat sig om att rift stöd som läggs på efter inte blir ens i närheten lika bra? Då det så mycket nya saker som man måste tänka på, som korrekta skalor/hastigheter. Och vinklar som man aldrig normalt sätt ser ifrå... 07/01 Kan ju bli hur läskigt som helst detta =) 07/01
Skicka en rättelse