Project Christine ska göra det enkelt att bygga en speldator och byta dess delar.

Razer är kända för sina spelinriktade datortillbehör, med starten i Boomslang-mössen senaste årens breddning till såväl tangentbord, headsets och annan kringutrustning. I och med den bärbara datorn Razer Blade tog de steget in i hårdvarubranschen, något de följde upp med tableten Edge, och nu presenterar de Project Christine - en modulär pc.

Systemet är än så på konceptstadiet men i grunden ska det göra enklare att både bygga och uppgradera din speldator genom delar som enkelt passar in i grundstommen. Med stöd för upp till fyra grafikkort i SLI och central vattenkylning för alla moduler finns det möjlighet att bygga ett rejält kraftpaket.

Vart sitter moderkortet? Någon speciallösning då eller? 01/02 jag gilla det på tiden data bygget går framåt i utveklingen med så låter intresant spesielt då jag hatar o pilla i datan så att dom dumma ner det kan bli riktigt bra 09/01 Är inte alla datorer modulära? Om jag vill byta grafikkort så byter jag bara grafikkort istället för hela datorn... alltså är min dator modulär? :) 09/01 Blir det inte nämnvärt dyrare än att bygga dator nu så visst då kan jag tänka mig att köpa 09/01 Ful. 08/01 Köpte nyligen Razer tangentbord som jag var ruskigt nöjd med då det är svårt att hitta blåa mekaniska knappar these days. Blev en mus efter det så... ja nu är det väl dags för en låda x'D Får se vad prislappen hamnar på först. Blir det en skärm härnäst,... 08/01 Det här konceptet hade ju varit rätt intressant att bygga de officiella steam machines kring 08/01 Der är razer det kommer bli snuskigt dyrt. :) 08/01 Varje gång jag ska uppgradera något? Det är ju alltid nånting som ska krångla, antingen är PSU'n för klen för nya grafikkortet, eller så är det fel socket för den nya processorn, för att inte tala om allt kablage som ska hitta en partner på moderkortet.... 08/01 PC-komponenter är väl standardiserade om något? Hur ofta kommer du hem med ett nytt grafikkort/ljudkort/nätverkskort/hårddisk/blu-ray bara för att inse att "damn, mitt moderkort har inte rätt port för den här prylen" eller "fan också, mitt nätagg har... 08/01
Skicka en rättelse