Igår kunde du se en hel del vackra bilder på Webhallens Steam Machine, som skall börja säljas under årets andra halva. Är du mer intresserad av rörliga bilder har #Valve släppt en lång trailer som visar själva idén med konceptet.

Vi har tidigare kunna dela med oss av bilder på Steam Machine-prototypen. Intressantast är nog prototyperna på den speciella handkontrollen. Tanken är att dessa maskiner skall drivas av #Valves egna operativsystem SteamOS och rikta sig till oss som gillar det här med spel mer än Excel.

Samma sak som den med alla spel på steam? Om du skall ge exempel på något för att ge ett mothugg, se till att det du försvarar inte drabbas av samma händelse. 09/01 Vad babblar du om? Du köper en billig klen steambox/htpc fan du vill kopplar in den med din hdmi kabel sen streamar du över nätverket från din stationära gamingburk till din klena steambox. Finns ingen anledning öht att köpa en med gtx 780 och i7 om du... 09/01 Går att köra steam i offline mode, innan du uttrycker dig som om att du kan mest och vet bäst, läs på lite för fan. 09/01 Ganska säker på att de redan sagt att de inte skulle göra något sådant. 09/01 Vad gör du den dagen elbolaget stänger av strömmen då? Eller din hyresvärd tar din lägenhet tillbaka? 09/01 Vet inte varför, men jag är inte ett du impad över detta, Steam är ju lika hjärndött som att äta kall mat, visst du överlever men hur gott är det på en skala. Spel skall köpas och kunna sparas offline, vad gör ni den dagen internet ryker eller kraftigt... 09/01 Spel kommer att komma att döma av hur mycket spel som bara kommit på ett års tid till Linux. Personligen så var det länge sedan jag använde windows orkar inte ens dualboota för närvarande finns alla spel jag spelar i Linux. Praise Gaben! 09/01 De enda kontrollerna värda namnet är tangentbord och mus. Hur man annars ska få in en så precis och mångfacetterad input är för mig oklart. Jag använde kontroll en gång för att spela NHL/FIFA med en till på samma burk. Det är förstås acceptabelt (efters... 09/01 Fast det är ju långt ifrån alla spel som finns på Steam som funkar i SteamOS eftersom det är en linux-version. 08/01 Now thats more like it! :D :D :D 08/01
Skicka en rättelse