#Nintendo har sakteligen börjat komma i närheten av styrfart med Wii U, mycket tack vare släppet av #Super Mario 3D World, ett spel för hela familjen. Samtidigt är inte alla ute efter att dela spelglädjen med familjen, utan vissa vill njuta av lite äkta videovåld och fullkomligt misshandla handkontrollen. Det är där Wii U-exklusiva #Bayonetta 2 kommer in i bilden, ett spel som vi nu fått en rätt lång film ifrån.

Som du lär märka är inte filmen från en officiell källa, utan det är gameplay filmat med en filmkamera. Kvalitén lämnar därför mer att önska, men samtidigt är det alltid trevligt med lite videovåld när helgen knackar på dörren.

Nä jag håller med dig, hardcore-publiken idag är inte densamma som förut, de som benämner sig hardcore är just precis de som spelar spelen du nämner, jag skulle personligen däremot inte kalla de för hardcorespelare. 17/01 Det kommer sälja kanske 250000 eller så och det är nog snällt bedömt. Det är inget spel som Nintendofans kommer köpa. 13/01 Inget jag kommer köpa till min Wii U. Provade ettan lite på PS3 men det var inget för mig. 13/01 Det är det han pratar om i början på videon. att spela upp den i 60 fps antar jag...att ställa upp spelningshastigeten till 2. :) 12/01 Jomen folk bryr sig ju inte om "hardcore", lika lite som de bryr sig om high score. Det folk vill ha idag är FPS-spel (gärna med tävlingsinriktning), sportspel och filmiska Hollywood-spel där upplevelsen (och inte spelmekaniken) är i centrum. Ett spel... 12/01 Någon annan som märker att videon går i slowmotion? De som pratar i bakgrunden pratar väldigt långsamt och låter helt efterblivna och själva gameplayet går i slowmotion också 12/01 Alla är vi olika. Personligen finner jag det här spelet ungefär lika lockande som hemorrojder. 12/01 Ja, egentligen är det lite konstigt att Nintendo väljer att finansiera ett sånt här spel. Förmodligen försöker de flörta in sig hos "hardcore"publiken som kände sig svikna när Wii:n kom. Platinum Games är ett fantastiskt spelhus, och jag hoppas innerlig... 12/01 Grejen är ju att marknaden idag är så polariserad att folk i väst i princip bara köper tre typer av spel: FPS-spel, sportspel och Hollywood-spel (spel där storyn och röstskådespeleri värderas högre än allt annat för att skapa en filmisk upplevelse). Att... 11/01 Själv gillade jag ettan, men det är helt fucked up att halvvägs igenom en serie göra skiten exklusiv till en konsoll. Särskillt en där ettan inte fans till 11/01
Skicka en rättelse