Vi som arbetar med FZ utsedde förra året #Super Mario 3D World till årets bästa spel 2013. Även fast vi som skriver det redaktionella materialet på sidan är rätt viktiga, har vi inget jobb att gå till utan er kära läsare. Vad ni tyckte var årets spel betyder därför minst lika mycket, och där hittar vi #Grand Theft Auto V som segrare och #The Last of Us på en andraplats. Det har varit ett bra spelår och detta i slutfasen av en konsolgeneration. Den här helgdiskussionen handlar dock inte om vilket spel som var bäst, utan om vilka spel som du klarat under 2013.

Under förra året kunde vi förlora timmar i spel som #Total War: Rome II och #Animal Crossing: New Leaf. Vi fick även chansen att prova på lite kortare spelupplevelser som #The Wolf Among Us och mysa med grävlingar i #Shelter. Listan över spelen som släpptes 2013 är lång, och det är svårt att komma ihåg varenda liten titel. Därför kan du spana in valen som fanns när ni läsare skulle kora årets spel. Även på Wikipedia hittar du en bra sammafattning av spelåret.

Nu när det är dags att sammanfatta listan över titlar du klarat av, får du inte heller glömma att det viktigaste med spel inte är sluttexterna. Det som verkligen betyder något är hur roligt du haft det på din resa med en titel – inte var den slutade. Därför tar vi med öppna armar även emot listan över spel du spenderat din tid med, och kanske hittar du en titel som flugit under din radar bland andras?

Slopa allt vad mikrotransaktioner heter, det är bullshit och ett jävla bedrägeri. Man köper eller laddar ned spelet gratis, sen blir man bombarderad av inhouseköp, vilket man faller för, allt är bra fram till den dagen din förbannade surplatta lägger... 17/01 Lirade inte så mycket under 2013. Men jag körde iaf ett litet Metroid maraton där jag nötte igenom alla 2D Metroid över några dagar, utöver det så kommer jag inte riktigt på något annat jag faktiskt spelade klart under 2013. 13/01 Inte många. Hotline Miami Dishonored Walking Dead S1 + 400 days Gone Home Primordia Resonance The Wolf Among Us Episode 1 Kanske några fler. 12/01 Oj oj. Aldrig skrivit här tidigare men då jag faktiskt höll koll på vad jag klarade under 2013 kan jag inte låta bli. Skoj också att se alla andras listor. ^_^ Orkar tyvärr inte betygsätta varje enskilt spel men det spel som jag hållit närmast hjärtat... 12/01 Bara spelat igenom BioShock Infinite och The Last of Us. Två riktigt bra spel som båda hade varit ännu bättre om man tonat ner mängden action några snäpp. Har verkligen tröttnat på repetitivt skjutande, vilket är huvudanledningen till att jag inte kommi... 12/01 Tackar, då blir det inköp nästa julrea. 12/01 jag köper mer spel än någonsin men spelar mindre än någonsin..... 0 klarade spel 12/01 I år har jag försökt ta mig igenom spel jag missat, men att ändå hinna med de nya. Skäms nästan lite, då det har blivit många jag påbörjat och inte kört klart... Men jag hann med: BioShock BioShock 2 BioShock Infinite Brothers: A Tale of Two Sons Dragon... 12/01 Ska försöka komma ihåg ett par i alla fall: Bioshock Infinite 4/5 Tomb Raider 4/5 Thomas Was Alone 5/5 Metro Last Light 5/5 Battlefield 4 3/5 (på väg uppåt med varje patch) Europa Universalis 4 4/5 Brothers - a tale of two sons 5/5 The Walking Dead S1... 12/01 Spelar inte spel som tar slut efter ett antal timmar... Så det enda jag kan komma på är Black Mesa 12/01
Skicka en rättelse