Vi som arbetar med FZ utsedde förra året #Super Mario 3D World till årets bästa spel 2013. Även fast vi som skriver det redaktionella materialet på sidan är rätt viktiga, har vi inget jobb att gå till utan er kära läsare. Vad ni tyckte var årets spel betyder därför minst lika mycket, och där hittar vi #Grand Theft Auto V som segrare och #The Last of Us på en andraplats. Det har varit ett bra spelår och detta i slutfasen av en konsolgeneration. Den här helgdiskussionen handlar dock inte om vilket spel som var bäst, utan om vilka spel som du klarat under 2013.

Under förra året kunde vi förlora timmar i spel som #Total War: Rome II och #Animal Crossing: New Leaf. Vi fick även chansen att prova på lite kortare spelupplevelser som #The Wolf Among Us och mysa med grävlingar i #Shelter. Listan över spelen som släpptes 2013 är lång, och det är svårt att komma ihåg varenda liten titel. Därför kan du spana in valen som fanns när ni läsare skulle kora årets spel. Även på Wikipedia hittar du en bra sammafattning av spelåret.

Nu när det är dags att sammanfatta listan över titlar du klarat av, får du inte heller glömma att det viktigaste med spel inte är sluttexterna. Det som verkligen betyder något är hur roligt du haft det på din resa med en titel – inte var den slutade. Därför tar vi med öppna armar även emot listan över spel du spenderat din tid med, och kanske hittar du en titel som flugit under din radar bland andras?