Vi skrev för några dagar sedan om Awesome Games Done Quick, ett evenemang där pengar skall samlas in till cancerforskning genom att klara spel på kortast möjliga tid (speed runs). Hela tillställningen har streamats live, men går att spana in i efterhand på den officiella hemsidan. Urpsprungliga målet var att samla in 500 000 dollar till kampen mot cancern, men slutsumman slutade avsevärt högre.

1 006 891 dollar skrapade gänget bakom evenemanget ihop och vi här på FZ kan inte annat än att applådera. Värt att tillägga är att det var 17 886 spelfantaster som donerade pengar.

Tack till CliQue-SinneD för detta #nyhetstips!
De har jag sett. De var också bra. 13/01 Ninja Gaiden-körningarna måste du kolla :) 13/01 Det var askul att titta på. Första gången för mig men kommer kolla i fortsättningen också och hittade ett antal spelare som man bara måste följa på twitch nu. Höjdpunkterna av det jag sett var: F-Zero GX Wind Waker HD Yoshis Island. Punch out Super Punc... 13/01 Alltid en av årets stora höjdpunkter och man slutar aldrig förvåndas/imponeras av spelarnas skills och folks givmildhet. Super Metriod-racet var sanslöst grymt! 13/01 Brorsan var där och körde Duck Tales, Batman och Ninja Gaiden. :) http://sv.twitch.tv/dxtrslab 13/01 Klappa! Kappa // 12/01 hur är det en waste? dom får hälften av pengarna vilket är hur nice som helst, twitch får pengar vilket också är bra, för vi vill väll att företagen ska tjäna pengar och fortsätta erbjuda oss sånt här eller?`[/quote] Jag har för mig att dom sa att penga... 12/01 I år fick de ju låna ordentlig utrustning också, kameror, datorer osv. Grymt bra verkligen. I sommar lär det väl bli Summer Games Done Quick! 12/01 Har t.o.m följt detta evenemang via sin lilla skärm på telefonen då jag inte har haft tillgång till större skärm. AGDQ har också vaggat en till sömns ett flertal tillfällen. Man behöver inte sträckstirra, räcker att det är på i bakgrunden. En mysig och... 12/01 Varför betala $5 för sub istället för att donera $5? Such a waste.[/quote] hur är det en waste? dom får hälften av pengarna vilket är hur nice som helst, twitch får pengar vilket också är bra, för vi vill väll att företagen ska tjäna pengar och fortsätt... 12/01
Skicka en rättelse