I en videointervju med #Ubisoft Montreals producent Jade Raymond som just publicerats gör hon klart att det inte kommer att släppas något demo till #Assassin's Creed på Playstation Network eller Xbox Live. Anledningen till detta är enligt Raymond att spelets sandlådenatur gör det svårt att släppa ett kort demo som kan göra spelet rättvisa.

Allt som avslöjas i intervjun är dock inte av ondo. Bland annat hävdar Raymond att spelet kommer att hålla dig sysselsatt i 18 timmar om du springer rakt igenom det. Vill du utforska staden och göra sidouppdrag kan du således räkna med ännu mer speltid.

Rätt val av Ubisoft. Jag vill inte få någonting avslöjat i spelet förräns jag sitter där själv och spelar. 18/10 Ojojoj.... Är det bara 5 timmars tillägg om man utforskar? Jag måste vara en sengångare eller något sådant. När jag spelar sådana här spel kan jag komma upp emot 10 timmar av endast utforskande, här kan man ju till och med klättra på ALLT. Det här beror... 05/10 Köp spelet på Game t ex då. 10 dagars öppet köp. Är det inte bra, lämna tillbaka det. Är det bra, lämna tillbaka det och köp det någon annanstans för Game är ganska dyra. 05/10 ...och som vi alla vet vid det här laget (dvs att utvecklare _alltid_ ljuger) så kan man mao dra av hälften och få en mer sanningsenlig speltid och man slipper även bli besviken :) 05/10 40h speltid (om man vill göra alla sidequests och liknande) tyckte jag mig höra när jag lyssnade på intervjun i bakgrunden. 05/10 Synd, men vi får hoppas att det är mindre buggar i hela spelet istället. 05/10 Well, demon brukar inte tilltala mig speciellt mycket, tar en 20 min att köra igenom och man får typ spela igenom det man sett i filmer femtioelvatusen gånger, imo inte jätte viktigt. Ser hellre ett färdigt spel och kör det för första gången, tycker int... 05/10 tacka vet jag oblivion, där hade jag 100h!!! det är valuta för pengarna. 05/10 Haha 18 timmar tror jag på när jag själv gör det. Skulle inte bli förvånad om man klockar 10-12 och ändå kollat runt lite extra. Dock förstår jag inte varför de inte kunde ha någon tidsbegränsad demo, typ 20 minuter eller något, det borde väl fungera? 05/10 Man kan nog tolka det som att friheten är en stor del av spelmekaniken (precis som i spel som GTA, Morrowind mfl), därav inget demo... 05/10
Skicka en rättelse