Vi vet sedan tidigare att Halo ska bli Xbox-exklusiv tv-serie och att Steven "Jurassic Park" Spielberg är inblandad i projektet. Om du tyckte det lät som ett drömscenario, då har vi ännu mer godis för #Halo-fantasten. Det ryktas nämligen att Ridley Scott ska regissera en långfilm baserad på varumärket.

Det var på Twitter som Production Weekly yppade att Alien-regissören skulle ta sig an #Halo-universumet. Tweeten togs sedan bort, men Scified fick tag på en skärmavbildning och kunde därför dela det med världen. Production Weekly skrev sedan en ny tweet och länkade Scified. Mycket förvirrande och ett tecken på att du ska vänta med att korka upp champagnen.

Jag gillar hans tidigare filmer dock :) 14/01 Åh fy fan då måste ni vara ena bittra jävlar! Och jag är jävligt bitter jag.. :) 14/01 Haliens. 14/01 Håller med, trodde Prometheus skulle bli årets film 2012 för min del men icke :/ 14/01 Felet med Prometheus var väl att man förväntade sig en ny klassiker och fick en rätt korkad film inslaget i en snygg förpackning. Jag menar, styra ett skepp med en jävla flöjt?! Om Han Solo dragit fram en banjo varjd gång de skulle hoppa till hyper spac... 14/01 Inget fel på Prometheus, tycker den var bra. Är ett fan av Alien-filmerna men hade faktiskt ingen koll på att den handlade om samma universum förrän en bra bit in i filmen :P 14/01 Hans karaktär kommer inte vara så stor.. enligt ryktena. 14/01 Det finns en hel del anledningar till att Prometheus var dålig men uselt skådespeleri (främst från Noomi Rapace) och en massa folk som mest bara utför en massa ologiska handlingar rakt igenom filmen är väl huvudanledningarna. Spoiler: Varför är det inge... 14/01 Men framkom det inte i slutet av filmen Blade runner att Fords karaktär också var en slags robot? Som jag tolkade slutet så var det så iaf, eller att det var ett slags öppet slut där man själv fick tro eller inte tro att han var robot. Om fords karaktär... 14/01 Hör också till en av dem som inte riktigt förstår kritiken mot filmen. Ingen superrulle, men tyckte den var rätt fet rent visuellt, och skådespelarna gjorde sitt jobb. Kanske är det som vanligt, inbitna fans som inte gillar att man ruckar på Aliens-arve... 14/01
Skicka en rättelse