#Obsidian Entertainment är antagligen mest kända som utvecklarna bakom #South Park: The Stick of Truth, men innan dess låg de bakom ett spel som heter #Fallout: New Vegas. Sistnämnda spel är den senaste delen i en serie rpgn om en postapokalyptisk värld, som är rätt populär. Nu har de börjat söka folk till nästa spel, som sägs vara för nästa generations konsoler. Vi får anta att de menar denna generationens konsoler.

Det som #Obsidian söker är någon som är duktig på det här med gränssnitt och det handlar om att skapa en fantastisk användarupplevelse. Kan det månne vara så att det handlar om nästa del i #Fallout-serien? Utan att spekulera, kan vi vara säkra på att informationen lär dyka upp under dramatiska former.

Var det inte det här bekymret vi hade en stund då ps3 och 360 kom också? Tyckte dom har var riktigt sega på att göra till pc ett tag där sedan började dom göra till pc spelare igen. Inget emot konsoller över huvudtaget, men man ska fan inte gå över till... 14/01 Next gen?.. :c Om det ska utvecklas till konsol kan dom skita i Pc versionen helt. (Självklart inte på riktigt för jag vet att det finns folk som vill ha det på pc även om det är en port) Men jag skruvar ned mina förväntningar avsevärt om det är konsol... 14/01 Ser hellre ett NWN 3. Det jag sett från MMO't suger rätt hårt. 14/01 Blir det ett nytt Fallout så hoppas jag det blir Obsidian som gör det, tyckte Fallout New Vegas var betydligt bättre än Fallout 3. 14/01 sant men tror dom slöt ett avtal med EA om att alla starwars spel skulle vara via dom. 14/01 Tekniskt sett så kan Disney ge Star Wars Ipt till vem som helst utan att bry sig om vad andra tycker. 13/01 Om du verkligen avskyr south parks typ av humor och satir så tippar jag nog på att du ej kommer uppskatta spelet. Men den som lever får se. Faktum är dock att mycket av folket som jobbade på Black Isle Studios (som bl.a. skapade Fallout 2) jobbar nu på... 13/01 Nextgen snacket bådar inte gott. 13/01 skulle det vara så att det är fallout 4 och endast kommer till konsoll och framförallt xbox one så måste jag säga att obsidian är dumma i huvudet, fallout vill jag avnjuta på dator och för det andra känner inte jag för att köpa xbox one för att kunna... 13/01 Please, God, please! Let us have Fallout 4! 13/01
Skicka en rättelse