#The Last of Us var med i den absoluta toppen när ni läsare röstade fram förra årets bästa spel. Därför finns det säkert en och annan som kan glädjas åt att en ny trailer från det nedladdningsbara materialet Left Behind har hittat ut på den vida webben.

I tillägget som släpps "snart" får vi följa med Ellie och hennes vän Riley i en prequel som utspelar sig innan händelserna i grundspelet. 15 dollar kostar äventyret som inriktar sig helt på singleplayer och lämnar multiplayer åt sitt öde.

Hur kan man föredra en konsol när den verkligen är sämre med i princip allt? det ända jag kan komma på som är "bättre" med konsol är att alla har samma prestanda i Multiplayer spel. vad ska jag säga? en PC är bättre än en konsol på i princip alla fronte... 16/01 Pc är bäst, ja MEN det betyder inte att konsolerna aldrig får några skinande diamenter ibland ;) 16/01 Konsollen har inte pensionerats, inte på långa vägar. Att säga att du avnjuter en plattform är som att säga att bilderna i boken är viktigare än själva storyn. Det är som att rätt ut säga att grafiken är allt. Jag spelar på PC till 90% på 120Hz och gill... 15/01 Blir lite fel när du säger "så är det bara" om något som är subjektivt. Vissa fördrar konsol framför PC och vice versa. 15/01 Jag tror man ska akta sig väldigt mycket för att släppa fortsättning av huvudhandling som dlc. Det ger känslan av att man måste betala för att få tillgång till hela handlingen. 15/01 Okej men istället för att säga din vy på saken kan du inte berätta för mig så jag förstår din vinkel? :P du ger mig ingen information överhuvudtaget med den där kommentaren :D 15/01 Nej, så är det inte bara. Kanske för dig, men en sådan generalisering stämmer inte - den kunde inte vara längre från verkligheten om den så ens försökte. Angående själva DLC'n, storyn låter fruktansvärt trist. :( Hade hoppats på en fortsättning. Jag äls... 15/01 Det gäller även Ellie! Hon låter förvisso inte särskilt gammal, men hennes röstskådis är 30 bast. Ashley Johnson (http://www.imdb.com/name/nm0424534/?ref_=tt_cl_t1) 15/01 Jag har aldrig riktigt förstått varför så många tyckte detta spelet var så bra(TYCKER INTE SPELET ÄR DÅLIGT). Det har fruktansvärt bra dialoger/karaktärer och grymma miljöer men utöver det så tyckte jag storyn var ganska "meh"(Speciellt slutet). Kontrol... 14/01 Men vad tusan riley eller vad hon hette, ellies vän där, låter ju som hon är en 25-30 år gammal och hon ser definitivt inte ut att vara så gammal om man ser till klippet. Det var extremt dåligt gjort, kunde de inte hittat en yngre röstskådespelare eller... 14/01
Skicka en rättelse