När strategikungarna #Creative Assembly tolkar det populära Alien-varumärket går de utanför trygghetszonen och in i den läskiga skräckgenren. I #Alien: Isolation beväpnar vi Amanda Ripley med en motion tracker och låter henne utforska ett kusligt rymdskepp för att ta reda på vad som hänt hennes mor. Och så ber vi till högre makter att vi slipper närkontakt med skeppets enda rymdvarelse.

Att det är skräck, inte högoktanig action, som gäller är det inte någon tvekan om. I filmklippet nedan snackas det om hur ljus och skuggor hjälper till att sätta den där klassiska Alien-känslan från ursprungsfilmen, och den sista sekvensen kan förmodligen locka fram mardrömmar även hos de mest ärrade av spelare.

J-vlar vad rätt det här såg ut! Underbart :D 16/01 Hjälp vad rädd jag blev när den helt plötsligt stod utanför rummet. Jag skrek till av fasa här framför skärmen!! :D Hoppas verkligen på det här. Älskar Alien-universumet och hoppas verkligen på det här spelet!! Önskar att det i framtiden kommer ett alie... 15/01 Jag kommer läsa några av de recensioner som inte är först ut och sen får vi se. 15/01 Ser helt fantastiskt ut. Särskilt med colonial marines relativt färskt i minnet. I vanlig ordning när det gäller denna typ av spel så kommer man inte våga spela det dock.. 15/01 Aningen skumt att det redan släppts så mkt material, blir inte bättre av att de flesta spelsidor redan hyllar spelet. Kom bara ihåg hur snuskigt mycket Colonial marines hypades av Gearbox med sina videos där utvecklarna (som knappt jobbade på spelet)... 15/01 Knappast, inte utsett än juh :p 14/01 Alien vs Predator, Alien vs Predator 2 och Alien vs Predator 2 - Primal Hunt var riktigt bra. Framförallt då ettan. Trean från 2010 provade jag aldrig då det fick rätt dåligt betyg. Kanske skall ge det ett försök. Colonial Marines spelade jag 20 min inn... 14/01 Ja de gamla AVP spelen är bra, jag menade mest att de redan floppat med 3st spel på kort tid och under samma konsol-generation, men ändå försöker en fjärde gång... beundransvärt ;) 14/01 AvP från 1999 och dess uppföljare var väl ändå ratt så bra? Personligen så gillade jag Rebellions remake från 2010, det var det första AvP-spel som jag hade nerver nog att spela igenom från början till slut^^ 14/01 Det där såg jäkligt intressant ut! 14/01
Skicka en rättelse