Stora stygga vargen återupptar deckarjobbet om ett par veckor.

Det har varit ett par långa månaders väntan för oss som trånar efter fortsättningen på #The Wolf Among Us, #Telltales mästerliga berättelse om Stora stygga vargen som sheriff i en kall, cynisk människovärld. Men den första veckan i februari är det äntligen dags för #The Wolf Among Us Episode 2, skriver Telltale-grundaren Kevin Bruner.

Den första #The Wolf Among Us-delen släpptes i oktober förra året och fick ett varmt mottagande i allmänhet, och på FZ i synnerhet. Del två har alltså dröjt oväntat länge (#The Walking Dead-avsnitten skyfflades ut med två månaders mellanrum), och Bruner förklarar att man stötte på ett antal hinder för den andra The Wolf Among Us-delen, men att detta förhoppningsvis inte ska drabba framtida avsnitt.

Men då kanske man ska utnämna nåt spel som verkligen är ett bra spel till årets spel också. Så kan telltale få vara med på årets bokmässa. 16/01 Som ovanstående så har jag också sett det som en interaktiv bok. Jag har precis köpt Walking dead och väntar med Wolf tills fler delar släpps. Förväntar mig att jag kan glida ner i stolen och slappa framför en skön story och klicka lite sporadiskt. 15/01 Tror inte man ska se det som ett typiskt spel, utan mera som en interaktiv bok. Man släpper helt enkelt på "spelkraven" då och höjer de andra kvalitéerna istället - då blir det jäkligt bra. Det funkar i alla fall för mig. 15/01 Hoppas inte The Walking Dead kommer dröja lika länge :/ Väntar nog åtminstånde till del 4 kommer på Wolf innan jag köper det 15/01 Det är designat för mobiltelefoner så att du inte ska behöva göra något mer avancerat. Bara en massa QTE och lätta pussel och en lång story. Men storyn i överlag i telltales spel är ändå under många AAA titlar som Last of Us och Bioshock Infinite, så... 15/01 Sweet! Körde igenom spelet innan jul och älskar det! Karaktärer, story och musik är fruktansvärt trevligt, älskar världen man är i, gameplay är väl ok. 15/01 Jag gillade wolf among us men jag håller med dig. Jag hade inte ens satt det på min 10 i topp över bästa spelen 2013, och inte walking dead heller. Storyn är bra men gameplay suger, helt hjärndött enligt mig och det går i princip inte att faila. 15/01 Läs serien. 15/01 har spelat detta och the walking dead och förstår fortfarande inte den extrema hypen över hur bra dom är.. här blev man ju kastad in i berättelsen direkt utan nån som helst koppling med karaktären och alla brister ut i tårar? 15/01 Ps4!!!!! 15/01
Skicka en rättelse