Den förhoppningsvis sista karaktärsrensingen motiveras med nya intressanta spellägen.

#Dayz är inte den enda indiesuccén som firar en miljon sålda exemplar (vilket firades med dans!) redan innan spelet är klart, i förra veckan stod det klart att även #Starbound passerat ett sjusiffrigt antal spelare. Efter julledigheterna är nu utvecklarna igång med buggjagandet igen och det börjar närma sig uppdateringsdags, vilket också innebär den förhoppningsvis sista rensningen av dina karaktärer.

Den inkluderar också två nya spellägen, ett med permadöd och ett där du tappar precis allt när du dör. Något som säkert tilltalar alla som också sysslar med självspäkning. Patchen förväntas vara ute inom en veckas tid och du kan läsa om alla detaljer på utvecklarnas blogg.

Klart man kan kräver bara att man använder den substans man har mellan öron som heter hjärnan :P har man dött på ett ställe då rushar man inte ditt igen, har man vek gear så tar man det lungt och springer inte som en boss :P 16/01 Undrar om Dave Mustaine lirar med Permadeth? 16/01 Dags då att snart skaffa sig detta spel då :) . Så mycket kul man haft i terraria så man kan ju inte tacka nej till detta :) 15/01 Dock verkar det ju komma en möjlighet att uppgradera storleken på sitt skepp. Men när detta kommer är ju en annan fråga. 15/01 Mm jo, för man kan ju verkligen bestämma när man ska dö och inte dö.. Sålänge man inte fuskar ;) 15/01 Men man ser till att inte dö igen :P Det gäller tänka logiskt :P 15/01 Underbart spel. Se nu till att få det putsat och klart så jag vågar spela det i längre perioder. 15/01 Såå.. Om du har X antal pixlar och dör 1 gång så förlorar du "bara" 30%. Men om du dör igen och igen så blir det helt plötsligt ganska mycket dyrare än att förlora "bara" 40% från början. Det gäller att tänka långvarigt 15/01 Är du säker på det? Jag tolkade det som Tiyuri skrev om det hela, som att även planeter(universumet) skulle bli fritt från wipes. Och det enda som blir förändrat är planeter i system man inte besökt. Posten i fråga: "The update isn't far off now, we're... 15/01 Rekommenderar denna modden dådå. http://community.playstarbound.com/index.php?resources/fully-customizable-ship.39/ Och låt oss hoppas att detta blir en av få mods som tas upp av developers så att detta kan bli en default feature. 15/01
Skicka en rättelse