I slutet av förra året meddelade Greg "Ghostcrawler" Street att han lämnar #Blizzard där han arbetat i nästan sex år. Exakt vart han skulle ta vägen avslöjades dock inte, utan han nöjde sig med att säga att en "spännande möjlighet" presenterat sig.

Nu vet vi att Street har lämnat mmo-världen bakom sig och istället skiftar fokus mot den ständigt växande moba-scenen. #Riot Games blir den nya arbetsgivaren och vi förmodar att han kommer arbeta med #League of Legends. Lead game designer är i alla fall den nya titeln.

Källa: Pcgamesn

Tack till KloN för detta #nyhetstips!
Tydligen inte då jag skriver ''en av dom'' läs om, läs rätt! 16/01 Blizzard har nog sitt på det torra då call of duty och skylanders säljer som smör i solsken. Men det går inte att förneka att samtliga flaggskeppsserier alla tappar spelare. Wow är inte vad det brukat vara, sc2 är inte ens i närheten så populärt som scb... 16/01 Allvarligt så tycker jag nog att han är en av de bättre designers som jobbat på wow. Klasserna levde verkligen upp när han började leda teamet, på gott och ont. Före det var det fattiga stridssystem, dålig support me föremål och rent trasiga specs på... 16/01 Nu försvarar jag inte WoW, men sist jag kollade så går det fortfarande med kraftigt höga inkomster, så hur kan det betyda att deras kassa håller på att sina? SC2 är ju oxå väldigt hyllat och sålt bra osv. Jaa just det, dom håller på att konka 15/01 Alla vet att Blizzard står på ruinens brant! De har varken kompetens för att utveckla bra spel som säljer, kassan har börjat sina och de har tappat alla sina fans! Blizzard är ett sjunkande skepp. 15/01 Blizzard som har Hearthstone och det nya kommande Mobat skulle vara ett sjunkande skepp? 15/01 Va lågt han har sjunkt.. 15/01 Lustigt att han går från det MMO som verkligen lider av casualization till det MOBA som har ett ännu större problem med det. Fast det är ju inte ett problem i deras ögon, då det är vägen till snabba cash från alla mainstream kids. Genius. 15/01 Haha rätt bra beskrivning på lol-scenen också. 15/01 Är du en av de som på riktigt tror att Greg ligger bakom allt dåligt som någonsin hänt WoW? Teamet måste vara överens innan de gör något, inte bara en person som sitter och bestämmer allt. Greg var en av få utvecklare som faktiskt hade kontakt med spela... 15/01
Skicka en rättelse