Den nya konsolgenerationen är här på allvar, men ännu är det inte dags att kasta Playstation 3 och Xbox 360 på soptippen. Många av spelen som släpps framöver kommer till alla formaten, och en av årets mest efterlängtade uppföljare kommer inte alls till de nya konsolerna.

Jag menar förstås det stenhårda #Dark Souls II där vi får uppleva den mörkaste fantasy och sätta livet till fler gånger än vi orkar hålla reda på. Spelet saknar dessutom mikrotransaktioner, vilket måste ses som beundrandsvärt i dessa tider. De bestar som kommer släcka vår liv i mars visas upp i den nya trailern nedan.

Tack till AndyZedd, Dajnamajt för detta #nyhetstips!
GRafik är inte allt och det är ett riktigt schysst spel. MEN jag tycker de är lite lata utvecklare som inte har gjort det snyggare? Det är lite Call of duty över det med att göra uppföljare som egentligen är mer som DLCs. 16/01 I mina ögon var Demons souls klart bäst, känslan i det var enormt bra. Man kände sig alltid helt ensam och övergiven. Huvudbanan var dessutom så gott som grå, vilket la till mer känsla. Sedan kom Dark souls där det kändes som att de hade lagt in mer av... 16/01 Kanske är dags att köra igenom ettan då 16/01 Haha, skönt att man kan tycka olika. Jag håller personligen inte med en enda punkt av det du nyss sa - tvärt om till och med. Jag älskade det. :p 15/01 Älskade första spelet! Så sjukt roligt! massor med timmar nötta i spelet! Och ack vilka nervsammanbrott man kunde få! att det inte skall komma till next-gen är dock osäkert http://www.gamerheadlines.com/dark-souls-2-gen-consoles-ps4-xbox/ Lär väl ta tid... 15/01 Hypen kommer nog från att jag + mååånga andra tusen lagt ner hundratals om inte tusentals timmar på första och DaS, som inte känner att action ala CoD is the one and only 15/01 Mysigt :) 15/01 Prepare to die muahaha... I'm ready. 15/01 Det är ju hårdvaran i PS3:an som gör att det inte kan bli snyggare. Med moddar på PC så ser Dark Souls helt underbart ut fast att det var en riktigt dålig portning rakt av. 15/01 Så sedan 2011 ( 2012 om man räknar Pc versionen) så kör de på samma motor för jag tyckte verkligen inte att det hade hänt något med grafiken på den här trailern. Sen var ju inte Dark Souls ett grafik tonat spel från början men ändå, nu när det ska komma... 15/01
Skicka en rättelse