Finska #Bugbear Entertainment misslyckades med sin kickstarter-kampanj för spelet #Next Car Game, men som de själva medgav så ger sig finländare inte så lätt, och det gick desto bättre med insamlingen på den egna hemsidan. Så bra att spelet lyckats slira in på Steam som early access-spel.

I vanlig ordning handlar det om att betala för att spela samtidigt som spelet utvecklas, med allt vad det innebär med buggar och ofullständiga funktioner – men också möjligheten att ge konstruktiv kritik direkt till utvecklarna och på så sätt forma produktionen. 204 kronor (23 euro) kostar den tidiga versionen som erbjuder tre banor och två bilar. Digital delux-utgåvan kostar 284 kronor (32 euro) och innehåller utöver grundspelet en särskild backer-bil, bakgrundsbilder att piffa till datorn med, samt spelets soundtrack.

Next Car Game på Steam

Grymt roligt spel, älskar att man kan smula ner bilen totalt. Sen så älskar jag att de kopierat Destruction Derbys skadeikon i hörnet :P Kommer bli ett riktigt bra spel när det väl släpps. 15/01 Kommer ihåg att jag innan försökte bli medlem för att få Next Car Game men det gick inte. Det var stoppat. Så inte konstigt att pengarna slutade strömma in. Satsar nu istället på att stödja Assetto Corsa (http://store.steampowered.com/app/244210) iställ... 15/01 Ett mycket lovande bilspel. Riktigt härligt kaos ibland. Styrningen måhända vara lite svår men samtidigt bra när man lärt sig behärska den bättre 15/01 Bara för att han inte har samma åsikt som du? 15/01 Första gången sen dess avskaffande som jag önskar att det gick att minus-gradera andras inlägg. 15/01 Brukar vara allergisk till allt vad assists heter men detta spelet är fanimej ett undantag, särskilt om man får för sig att uppgradera motorn. 15/01 Tycker det är hur skönt som helst när man kommer i en kurva och matar ut bilen i fullt ställ och sen måste man vara med på tillbakakastet annars går det åt helvete! Gillar det här spelet lika mycket som Flatout 2. Ett av dom skönaste bilspelen till PC... 15/01 Om du inte gillar den funktionen, använd den inte och kör på ditt egna lilla vis! :P Ingen har tvingat dig till att använda den. 15/01 Straffet för "Reset" är att bilen startar stillastående, du tappar garanterat tid på att använda det. Däremot känns det som att man kan resetta närsomhelst, i gamla Flatout har jag för mig att man bara kunde göra det nästan stillastående. 15/01 Jag tycker NCG är riktigt bra. Sjukt svårt dock, har inte lyckats vinna något race än... 15/01
Skicka en rättelse