#Smite är ett moba-spel som flyttar ner perspektivet från ovan till en position strax bakom de stridande hjältarna. Bakom spakarna sitter #Hi-Rez Studios som bland annat har #Global Agenda och #Tribes: Ascend på sitt samvete, och de har nyss uppdaterat sitt tävlingsinriktade spel.

Geb heter hjälten som inriktar sig på earth-baserade förmågor, som att till exempel förvandla sig till en gigantisk boll och rulla över sina meningsmotståndare. Vill man vara ytterligare lite tuffare kan man använda hans ultimate-förmåga där han helt sonika sliter sönder marken för att skada och paralysera fienderna. Mer information om Geb ser ni i klippet nedan.

Mer ingående patch notes hittar man på den officiella hemsidan, där vi också får veta att en ny karta har anslutit till upplevelsen. Ny grafik erbjuds, samt den mytiska varelsen manticore som uppenbarar sig varje gång en sida har dödat tio spelare. Lyckas man eskortera manticore till motståndarlagets portal förlorar de tio poäng.

Smite befinner sig i öppen beta. Hoppa över till hemsidan och registrera dig gratis för att spela. Om allt går enligt planerna släpps spelet officiellt i mars.