#Focus Interactive meddelade idag de glada nyheterna att vår mörka härskare kommer återvända i spelet #Call of Cthulhu. Mycket mer information än detta och att spelet utvecklas till PC, Playstation 4 och Xbox One har vi inte.

Har du missat vem vår slumrande prins är? Då bör du läsa på dig om H.P Lovecraft, en nordamerikansk författare som efter sin död fått en rätt stor fansskara bland spelnördar. Mest är han känd för novellerna om den slumrande Cthulhu som strax vaknar upp från sin tupplur i den försvunna staden R'lyeh.

Lovecraft skrev massor med böcker och noveller, och efter honom är det många andra som bidragit till "cthulhu mytologin". De flesta, om inte alla av dessa utspelar sig i samma fantasivärld där cthulhu är återkommande. Call of Cthulhu är eft av Lovecraft... 17/01 Har du läst novellen The Call Of Cthulhu och provat spelet som heter Dark Corners Of The Earth? För du verkar inte riktigt ha förståt att Dark Corners of The Earth som faktiskt bygger på The Shadow Out of Time och The Shadow Over Innsmout snarare än den... 17/01 Vad ska de göra en uppföljare på? Boken har redan blivit ett spel, och så ska de göra ett till spel på samma bok. 17/01 Vadå, ska man inte göra uppföljare menar du? 17/01 DU, min herre, gör mig både glad och stolt över alla dagar, nätter och helger som jag spenderat bland stearinljus, böcker och tärningar! Jag har sålt de flesta spel o böcker jag haft men Cthulhu och en uppsjö supplement står fortfarande kvar i bokhyllan... 17/01 Jag tänkte, "har inte det här spelet redan blivit släppt"? Jodå. Jag mindes rätt. http://www.fz.se/spel/call-of-cthulhu-dark-corners-of-the-earth/pc När ska spelutvecklare skapa nya och inspirerande spel, istället för att återskapa gamla spel? -.- Titta... 17/01 Mycket bra lir! 17/01 Någon som spelat Prisoner of Ice? Det var nog det första äventyrsspelet jag köpte på cd-rom =) http://www.youtube.com/watch?v=KCEy3m_R1kA 17/01 vill fortfarande ha ett peka och klicka som inspireras av H.P Lovecraft värld. 17/01 Här får du en virtuell kopp kaffe, trevlig helg :) 17/01
Skicka en rättelse