#Baldur's Gate II: Enhanced Edition är en gammal #Bioware-klassiker som liksom det första spelet i rollspelsserien har återuppstått i något modernare skrud. Upplevelsen är anpassad för widescreen-skärmar och har fått förbättringar i både själva spelet och gränssnittet.

Den här nya versionen fanns sedan förra året ute till pc och Mac, men nu går det även bra att dra hem äventyret till Ipad. 109 kronor går kalaset på via App Store, och då får man även expansionerna Black Pits 2, In Defense of the Wild, First of the Fallen, Gallery of Heroes 2, A Shadow's Life, Throne of Bhaal och Unbound. Det finns även mikrotransaktioner och möjlighet att spela med vänner.

Baldur's Gate II Enhanced Edition i App Store

Det verkar så. Hittade följande: Throne of Bhaal: Travel to Tethyr in this thrilling conclusion to the Bhaalspawn saga, and delve into the treasure-filled halls of Watcher’s Keep! Fist of the Fallen: Help the Sun Soul Monk Rasaad find peace in his quest... 18/01 Vad är det för flummiga expansioner, utöver Throne of Bhaal och Black Pits 2? Såg inget på hemsidan om dem. Är det bara konstiga namn för de nya karaktärerna och den storyline som kommer med dem? 17/01 Som många av de gamla 8- och 16-bitspelen: Att dö efter 3 misstag i styrningen (t.ex. nudda en fiende) och behöva spela om hela spelet när man dör hade inte direkt funkat så bra nu :P Dock tycker jag vissa gamla spel fortfarande fungerar utmärkt. Spelar... 17/01 Jag tror att vi inte var lika lata eller bekväma på den tiden,det är bara att spela något av de första spacequest spelen. Nu får vi i många spel en pil eller blipp på en karta som pekar åt vilket håll vi ska gå. 17/01 Jag och en polare fick för oss att titta på dom gamla rambo filmerna för ett tag sen. Jag tror vi kom 20 minuter in i den första filmen sen stängde vi av :). 17/01 Haha ja. Jag installerade och började köra igenom Fallout 1 när jag var på semester före jul. Inte ens en quest log hade man på den tiden :D Var plågsamt. Man ska låta de där gamla spelen vila i frid. 17/01 Köpte ettan , biiiig mistake. Ibland är det bättre att minnas de gamla klassikerna än att spela dem igen imao 17/01 För dyrt! Usch. Runt en tjuga hade jag lätt betalat. 17/01 Android versionen är under beta testing snaaaart så 17/01 Hmm står ovanför att det är också till Android... 17/01
Skicka en rättelse