I det egensinniga #Don't Starve gäller det att överleva genom att nyttja naturens resurser på olika sätt. Ett väldigt kul och väl genomfört koncept som fick 4/5 i betyg när Mats Nylund recenserade spelet. Om du äger en Playstation 4 kan du skaffa Playstation Plus-medlemskap och få spelet gratis på köpet.

Redan invigda kan glädjas åt att äventyret snart får mer material i form av Reign of Giants-tillägget. Vi vet dessvärre inte mycket mer än just namnet, men förutsätter att jättar figurerar i någon utsträckning. Spana in klippet nedan och håll utkik efter mer information om spelet här på FZ.

Wow, just wow. Tycker iaf att det var väldigt värt pengarna. Det känns lite som att du inte förstår att det är MÄNNISKOR som gör spel. Och dont starv är väldigt tydligt gjort med kärlek till spelutveckling. Stötta utvecklarna! 18/01 Måste? Nej, om där fanns valmöjlighet däremot så hade det sålts mer, Don't Starve är ett av de sämsta köp jag gjort. När det kommer till Survival spel så föredrar jag att spela det med en vän, inte för att jag behöver dem utan att det blir så mycket rol... 18/01 meningslöst klipp! 18/01 Måste alla spel ha multiplayer? Vissa spel passar bättre som single som t.e.x detta lir, allt måste inte innehålla ett flerspelarläge. 17/01 Så bara för att det finns ett intresse för multiplayer så måste dont starv sadla om till ett MP spel? Trots att det inte är vad SKAPAREN av spelet vill göra. Ibland har faktiskt utvecklarna en ide och ett konsept när de gör ett spel, som alla konstforme... 17/01 Var ett tag sen man spela det, ett av de roligare spelen 2013, dags att ta en titt till kanske. 17/01 längesedan? kom väl förra veckan :O 17/01 Du är medveten om hur mycket DLC som kommit sedan spelet släpptes utan någon extra kostnad? Don't Starve är nog ett av de sista spelen som ska anklagas för mjölkning. 17/01 Haha va? Vilket dont starv spelar du? Jag spelar ett som är klart men får konstant mer kontent snabbare än jag hinner spela det. 17/01 För en som är insatt i spelet och dess utveckling kan jag berätta att mp aldrig kommer, detta har Klei varit öppna med sedan spelet var i tidig beta. Anledningen till detta är att det skulle förstöra känslan av ensamhet och utsatthet som spelet vill för... 17/01
Skicka en rättelse