#Driveclub var från början en lanseringstitel till Playstation 4, men gick dessvärre inte igenom den interna besiktningen hos #Sony. Racingspelet sköts därför upp till "tidigt 2014" med lansering lagom till släppet av Playstation 4 i Japan i februari. Men så blir det inte heller.

Första gången spelet försenades handlade strulet om de många sociala aspekterna som ska berika upplevelsen. Om det handlar om samma sak denna gång vet vi inte.

Via Destructoid

Noooo! Har iofs inte ett ps4, men ändå. Detta tillsammans med infamous gör nog ps4:an värd att äga. Bra att de tar tid på sig iofs. 19/01 *Host* BF4 *host* Fast gick de gick inte ens att starta..... 18/01 Det håller jag med om. Spelet är inte dåligt men det är inte heller ett höjdarspel Googlade på vilka spel Sony släppt och hittade inte många dåliga spel som man spelat men har långt ifrån testat alla spelen så kan inte vara säker. http://en.wikipedia.or... 18/01 skulle väl inte vilja kalla knack för ett skitspel snarare ett medelmåttigt spel 18/01 Kanske inte är Sony som släppt Knack men det är det enda exklusiva spel till Sonys maskiner som är dåligt. 18/01 Man kan hoppas att dom flesta större bolag börjar ta det lite lugnare med stressfaktorn när dom sett hur mycket skit stortitlarna har fått när dom klämts ut genom dörren den sista tiden. För bra för att vara sant? Har verkligen konsumenternas åsikter... 17/01 När företag släpper ofärdiga spel som tex BF4 då klagar folk, när företag försenar ett spel då klagar folk. Hur f*n ska man kunna göra er lyckliga? 17/01 sony har väl inte släppt några direkta skit spel på ett bra tag vad jag kan komma ihåg iaf. Anledningen varför sony har något o säga till om gällande driveclub är för att dom är publisher. 17/01 det är väll bra att dom tänker på att göra ett spel som funkar och försenar det för att fixa eventuella fel. Gemfört med dom flesta spelföretagen nu för tiden som nöjer sig med att spelet går att starta 17/01 Om det stoppas av Sony kan man ju undra hur jä***a dåligt spelet är, med tanke på hur mycket skitspel de släpper igenom :) Men kanske är lite andra kvar på PS4 spel? Om det är hårda krav på de sociala delarna som standard? Jaja, framtiden får utvisa vad... 17/01
Skicka en rättelse