Alla som gillar kombinationen av actionrollspel och en rejäl utmaning väntar förväntansfullt på #Dark Souls II. I mars släpps det mörka äventyret till Playstation 3 och Xbox 360. Pc-spelarna får vänta till "strax därefter" på sin version.

Men ingen behöver vänta på den nya laddningen skärmdumpar från den oförlåtande världen. Ni ser dem nedanför och kan skåda stora monster, kusliga miljöer och en skön lirare som gjort upp en brasa av gamla ben. En teknik han förmodligen inte lärt sig hos pojkscouterna.

Håller med och med den genration av konsoller som nu är på väg att fasas ut (ps3 och 360) så har grafiken kommit så långt så det finns minsann inget att klaga på tycker jag. Visst blir det väl en bonus med finare grafik men ser ett spel ut som många av... 20/01 Och några av världens bästa spel har släppts till PS2. Så det är ett tecken på att det blir jävligt bra 19/01 Sen när blev grafik allt? Känsla säger jag bara...slår allt. Jag sitter fortfarande och lirar Zelda Ocarina of Time...men vafan då. Grafiken är ju inte som BF4 :( 19/01 Åh det här spelet tror jag så hårt på. Efter man e klar med det här så behöver man inte bry sig om så mycket annat sen :) 19/01 Förklarar en hel del varför jag älskar Dark Souls. (Läst Berserk flertal gånger om ;) ) Tror nog jag förhandsbokar Collector's Edition nästa månad. Dags att lägga undan lite pengar. 19/01 Själv har jag nog bara lagt en tredjedel av den tiden, plus kanske 150 timmar på Demon's Souls (som var långt ifrån lika bra, men ändå samma härliga känsla), men jag känner igen din beskrivning. Var tvungen med rehabilitering och aktiv avvänjning från... 19/01 Dark Souls 2 kan inte komma en dag för tidigt! Längtan är obeskrivlig! Efter ca 700h med Dark Souls på PS3 samt PC så har jag lagt det åt sidan, men varje gång jag ser något som är minsta lilla Dark Souls relaterat så börjar det klia i fingrarna igen,... 19/01 fan va bra den är 19/01 Hoppas att dom får till en aningen bättre PC port denna gången, tycker inte att man ska behöva modda spelet för att få det spelbart.. 19/01 Amen broder 19/01
Skicka en rättelse