Mmo-spelet #Wildstar befinner sig i en stängd beta som ständigt uppdateras. Den senaste patchen kommer med en rad förändringar, däribland ett förminskat bystmått hos många av karaktärerna. Tillräckligt många spelare har uttryckt missnöje över behagen för att att utvecklarna #Carbine Studios ska utföra åtgärden. Det hela handlar om att raserna aurin, cassian och human har så späd kroppsbyggnad att många upplever att de stora brösten ger en översexualiserad och näst intill komiskt effekt. De som föredrar en rejäl barm kan fortfarande spela andra raser.

Under gårdagen sändes återigen en livestream från spelet, efter ett längre uppehåll över jul och nyår. I den fick vi slutligen stifta närmare bekantskap med den närstridsbetonade stalker-klassen, samt kika lite närmare på pvp. Hela sändningen ser du nedanför.

Nej nu blir jag så arg så jag inte vet vart jag skall ta vägen. 24/01 Det är lugnt, jag tar mig inte illa vid att bli kallad censurjöns :) Och visst tycker jag att utvecklarna ska få ha sina "konstnärliga" visioner, men det känns inte riktig som att det är där skon klämmer. Det finns mycket man skulle kunna kalla för kons... 21/01 Åsiktsfrihet är fint men censur är mindre fint ;) Känns som en brigad censurjönssar sveper runt internet och vill begränsa utvecklares visioner (även om vissas visioner är rätt löjliga). helt plötsligt är det inte åsiksfrihet när nån skum uppfattning... 21/01 Man får gilla stora bröst. Man får även börja grina som en 12-åring ifall det inte bara finns kvinnliga karaktärer med stora bröst, och skämma ut sig genom att kalla folk som är för lite balans "nazi-feminister". Åsiktsfrihet, det är grejer det :) 20/01 Ja herregud om man vill att sin karaktär ska ha stora bröst måste man vara helt sinnesjuk, man kan ju inte titta på saker man tycker är sexigt eller vackert utan att ta ut kuken och börja runka frenetiskt. Jag vet inte vad som ändrades, jag bryr mig int... 20/01 Snälla var ironisk. Ska männen då inte längre förmå sig att gå genom dörrar? Ska de kvinnliga karaktärerna betydligt sämre eftersom de oavsett bobbies är flera storleksordningar långsammare än anabola männen? Ja du måste vara ironiskt :) Fast de är sant... 20/01 Vild manlig kan vara kvinnlig fantasi. :) Gillar stillen med och håller med dig om att det ska vara valfritt hur man bygger sina karaterar i spel. Något spel som hade bra vall möjligheter att bygga sina karaktärer än i dag är Age of Conan, finns det någ... 20/01 Jag tycker det nog är du som bör söka hjälp om du vill bestämma hur andra skall spela. Att du sedan tycker det är "sjukare" än att sitta och runka till porr gör det hela nästan lite komiskt. 20/01 Det har jag absolut inget emot, jag gillar alla storlekar ;-). Skämt åsido så ja jag ser mycket hellre varierande än bara små eller stora. 20/01 Jag ser fram emot det första MMO där val av kroppsbyggnad verkligen får en effekt på karaktären mer än det rent utseendemässiga. Där en kvinna med överdrivet stora bröst får svårare att röra sig, klättra och så vidare. 20/01
Skicka en rättelse