Ryktena om att #GTA V är på väg till pc är snart lika många som önskemålen. Ett av de saftigare tecknen kommer i form av en 150-sidig rapport med buggar från flera års testsessioner, där en pc-version nämns åtminstone 170 gånger.

I dokumentet nämns DirectX 11-stöd, ett smog-läge, möjlighet att växla till "lastgen"-läge för utvecklarna, 32- och 64-bitarsversioner, utvecklarnas kommentarer, med mera. Det gäller ett hundratal GTA V-versioner och sträcker sig från april 2009 till augusti 2013.

Dokumentet läckte redan i september förra året, och har nyligen fått större spridning och uppmärksammats av bland annat PC Gamer.

Förra veckan skrev vi om en film som påstås visa pc-versionen av GTA V, vilket var det senaste av en lång rad rykten om saken. Rockstar själva har inte sagt ett knyst om ytterligare GTA V-versioner utöver PS3- och Xbox 360-upplagorna som släpptes i september förra året. Men med tanke på försäljningsframgångarna säger affärslogikens mest grundläggande regler att vi kan vänta oss PS4- och Xbox One-versioner vad det lider. Och en Windows-version förstås. Så har ju skett ungefär åtta, nio månader efter varje fullstor GTA-release sedan #GTA III.

Ska vi säga maj, Rockstar?