#Crytek-chefen Cevat Yerli har inte skrivit av tanken att utveckla #Crysis till konsol, det är dock helt beroende av hur det säljer till pc. Om försäljningen blir bra, cirka fem procents ökning mot föregångaren #Far Cry skulle göra Yerli nöjd, är Xbox 360- och Playstation 3-versioner inte omöjliga. Spelet skulle dock behöva bantas, de två konsolerna är för klena.

... people are asking me if it’s possible. Of course. You can get Crysis even on the Nintendo DS. But not that Crysis - you cannot get Crysis as it is on PC on any console. What you would have to do is compromise the design and the level design – in order of the PS3 and Xbox 360 regards you have to fulfill the memory constraints.

Det har jag faktiskt en teori på.. som heter "tjäna massa pengar på alla som har en dator, istället för bara dem som har en speldator". Ungefär som med Sims och sånt skräp. NHL 08 kan med fördel säljas till en hockeyintresserad 40 årig kontorssnubbe om... 09/10 Eh, vah? 09/10 Hur kommer det sig att ps3 och 360 spel alltid e snyggare än pc-spel då? Ta fifa 08 som exempel..360 och ps3 versionerna e mycket snyggare. 09/10 Hoppas för allt i världen att FZ sparar denna tråd så länge som möjligt, det skulle vara ovärdeligt att om några år få öppna denna diskussion igen. Fast jag tror att de flesta har bytt användarkonto då, för att undgå mobben :D 09/10 kommer de sälja mycket pengar? :D var tvungen x) 09/10 Dina gissningar låter bra, jag tror själv det skulle bli som Far Cry Instincts. Liknande grafik men inte Crysis. Ett spel EA gör för att dra in pengar på lättlurade fanboys som tror sig kunna spela exakt samma spel på deras konsoler som deras polare gjo... 09/10 Men när andra utvecklare säger att Crytek med stor sannolikhet snackar en del skit (precis som alla utvecklare) för att skydda sitt varumärke? :P Här får du mina gissningar på anledningar till en misslyckad portning: 1. EA (kom ihåg, det är de som finan... 09/10 Många som säger att spelet bara handlar om grafiken och att det är stelt, etc. Har ni spelat det ens? 09/10 Visst att ha dessa dator/konsol-diskussioner med glimten i ögat, men detta eviga tjat med "Pc har bäst hårdvara" och "Konsol är mest praktiskt för spel" leder ingenvart. Känner man sig kränkt när utvecklarna säger att sin älskade konsol man bara hört... 09/10 Jag tycker att shooter spel tillhör till PC, har alltid så jävla svårt o aima med en stick. Men däremot sportspel, bilspel och sådant ska köras på en konsoll. :- D 09/10
Skicka en rättelse