#Insurgency började som en mod till #Half-life 2. Idag släpps uppföljaren officiellt via Steam, efter en längre tid som early access-titel. Spelet bjuder på onlinestrider och drivs av Source-motorn. Utvecklarna eftersträvar en kombination av intensitet och realism, där bland annat tung vapenhantering och avsaknaden av crosshair är två av de mest utmärkande egenskaperna.

Vi kan kriga över 12 olika kartor med fem olika spellägen, som bland annat går ut på att eskortera (eller döda) viktiga personer, förstöra vapenförråd eller ta över kontrollpunkter. Det finns också ett samarbetsläge där upp till sex spelare kan tackla utmaningar tillsammans. Spelet kostar 168 kronor ( 9 euro) och är i skrivande stund ett early access-spel, men någon gång under kvällen släpps det alltså officiellt.

Det som gjorde mig mest besviken var att de gick ifrån de stora kartorna men jag håller med dig också. Tog lång tid innan allt var ordnat med den releasen 25/01 Ja det blev väl inte sån lyckad start med alla buggar som gjorde det ospelbart för många, men detta är ju något som blivit åtgärdat genom patch och idag har jag noll problem med spelet. Men det är väl som med många andra spel, en gång trasigt, alltid... 24/01 Synd a RO2 blev ett sånt fiasko bara 24/01 tycker det är för dyrt ändå, spec då vi betalar i euro jämt. då köper man så lite som möjligt helt enkelt 23/01 Spelade första Insurgency väldigt mycket. Gillade starkt den realistiska känslan och ljudet i spelet, tyvärr blev jag besviken över hur dåligt uppmärksammat det var, för spelet var riktigt bra och roligt att spela när servern var full och när folk använ... 23/01 Du lär inte ångra dig, det är riktigt bra. Spelet är knappast menat för att köras mot AI dock. Ungefär som att köra bf1942 i singleplayer... 22/01 Vem ska man tro på? :o Ska testa det i morgon. Hoppas att jag inte behöver ångra mig. ;) 22/01 Den kommentaren + din titel här på FZ = ett litet skratt! :D 22/01 Detta spel är otroligt grymt, och otroligt underskattat. Seriöst tragiskt att inte spelarbasen dyrkar detta istället för cod. I min mening är det bland det bästa som släppts i semi-realism sedan Red Orchestra 1. Grymt bra känsla, ljud , men samtidigt... 22/01 Aha. Shit! Jag har precis nyss köpt det. :( Tack ändå för varningen. Hoppas att det blir bättre. :o 22/01
Skicka en rättelse