#Fable Anniversary är en högupplöst nyversion av den gamla Xbox-klassikern #Fable: The Lost Chapters (som består av originalspelet plus en del nya uppdrag och områden). Släppdatumet kryper allt närmare och det kan vara hög tid att ta en ordentlig titt på skillnaden mellan versionerna.

I klippet får vi se olika scener från spelen, och förutom högre upplösning så har karaktärsmodellerna och menyerna fått sig en ordentlig renovering. Tycker man att det här verkar intressant ska man hålla ögonen öppna under nästa månad när titeln anländer tillsammans med ett knippe moraliska val och en armé med elaka fiender som behöver avlivas.

Jag spelade lite Fable Lost Chapters på PC för ett par år sen och tyvärr har spelet inte åldrats så väl som man kunde hoppas. Även om grafiken fixas till så känns spelvärlden stel och begränsad. Fable är definitivt ett spel som jag kommer minnas med vär... 24/01 Ser ut som de tog 2004 utgåvan och gjorde en 2009 utgåva, varför inte gå hela vägen och göra en 2014 version? Stela animationer still? 24/01 Ser t.o.m bättre ut än pc versionen (som ändå ser ljusår bättre ut än old Xbox verren) som jag på sistone spelat lite från och till. Men nu blir det till att vänta på 360 versionen istället. :) 23/01 Fable är riktigt grymt, men jag hade nog hoppats på lite mer någonting när dom nu ändå kommer låta en plöja igenom det igen. Det känns inte lika mysigt som man kommer ihåg. Men, vi får la se.. Edit: Kan ju vara för att jag spelade det på PC, kanske var... 23/01 Jag förstår vad du menar, men att släppa en nyutgåva till en nio år gammal konsol när nästa generation nyss har kommit ut känns lite konsigt. Men visst, varför inte. 23/01 Finns en anledning till varför det heter Anniversary... Att släppa ett spel från 2004 i en remastered version med namnet Anniversary ett år senare hade inte riktigt fungerat. Visserligen hade det nog passat bättre med Fable Anniversary som ett release... 23/01 Borde det inte vara XBone och 360? Att jämföra det första krysset med det andra känns lite 2005. 23/01 Borde släppa till krysset och inte till 360. 23/01
Skicka en rättelse