För ett tag sedan rapporterade vi att #Tomb Raider kommer rulla på i 1080p och 30fps till Playstation 4 och Xbox One. Men det stämmer inte, meddelade executive producer Scott Amos i en livestream med Gamesradar.

Tydligen rör det sig om en felcitering, att de i själva verket siktade på 1080p och 30fps som absoluta minimum. Detta har de alltså passerat med Playstation 4-versionen som ska hålla en stadig bilduppdatering av 60fps. Amos sa dock ingenting om Xbox One-versionen, så där får vi förutsätta att det forfarande är 30fps som gäller.

För en försmak de nya versionerna av Tomb Raider ska man rikta ögonen mot den senaste trailern.

Det som är imponerande är att de lyckats skriva spelet för PS4:an så pass tidigt in i dess livstid och ändå kräma ur så mycket prestanda ur den. Det är ett tecken på att det är lätt att optimera spel till konsollen, och jämfört med andra multiplattforms... 24/01 http://www.passmark.com/products/bit.htm http://www.speedyshare.com/zRpRF/LastUsed.bitcfg Måste blivit något fel med uppdateringen av windows, så får bara ut 4gb RAM, Men det är inte tillräckligt lågt för att få så låg FPS som jag gör, Nu vet jag inte... 24/01 du borde lära dig felsökning så du slapp chansa och slösa pengar i framtiden. 24/01 "Verkar ändå lovande för att vara en så pass tidig titel till konsollen. " Ja OJ vad tidig den var, det är ju en gammal PORT från tidigare generation. Inte det minsta impad, detta skulle gjorts från första början med en PS4 exklusiv titel inte något 201... 23/01 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=756518 Lite framedrops verkar det som i tunga scenarion, men att det i överlag kommer flyta bra. Verkar ändå lovande för att vara en så pass tidig titel till konsollen. 23/01 Ja usch vad drygt det är på PC ibland, synd bara att jag gillar att spela på PC just nu :/. Som ta t.ex nu, datorn är helt knas, köpte ny processor på chansning om att det var den som knasat ihop, men icke sa nicke. Felsökning på RAM gav inget, så måste... 23/01 Du har ju samma problem där, det är inte många spel på konsoll som har acceptabel prestanda (beroeende på egna förväntningar givetvis). Dock som du säger är det väldigt smidigt med plug'n'play, det som Valve försöker återskapa till PC nu med deras Steam... 23/01 Inläggen på detta forum är väldigt ombytliga. Ena dagen bara haters kommentarer sen bara massa positivt. När ska ni någonsin sluta tjata om vad som är bäst, pc eller konsol. Who cares? Man spelar väl det man känner för att spela på. Själv så har jag hel... 23/01 Ja visst, men du är inte lika inlåst i val av grafikinställningar. Så det går alltid att fixa, plus att du hela tiden har möjlighet att uppgradera hårdvara om så behövs. 23/01 Ja tydligen så siktade dom på minimum 30 fps på båda systemen och klarade det och PS4 kör på medel 60 fps och X1 kör på medel 30 fps med några lättare scener 45 fps. Det här kan vara riktigt otrevligt om fpsen börjar hoppa runt allt för mycket. Fördelen... 23/01
Skicka en rättelse