Att bli bra på #Starcraft II är en utmaning utan dess like, men att ens komma förbi titelskärmen i #Hearts of Iron är spelvärldens svar på kilimanjaro – för att överdriva, men bara lite. Det har hunnit bli tre spel i serien och bara de mest våghalsiga (dumdristiga) skrivbordsgeneralerna har vågat sig på att ta sig an dem. Idag meddelade #Paradox Interactive att det kommer en fjärde del i serien.

#Hearts of Iron IV kretsar som vanligt kring andra världskriget och att allt skall vara så autentiskt som möjligt. Per Albin Hansson har dock valt att ha en neutral inställning till #Paradox val att släppa en fjärde del, men hälsar att det finns en trailer nedan.

Ja det är väl logiskt då serien gått åt det hållet och ja i ettan så klarar man ut micromanagement till man har krig på alla fronter då går det knappt spela pga att man ska ha koll på allt annars står man snart med ett hål i en front... 24/05 Då kommer du inte att gilla HOI4, jag har sett forskningsträdet och det är väldigt förenklat jämfört med föregångarna. 22/05 Jag gillar HOI1 för dess möjlighet att forska fram specifika saker utan att följa ett strikt schema. Menar vapen forskares inte fram i ordningen de började tillverkas i Tyskland, man vill ju kunna vara en führer som gör allt rätt så att säga och se vad... 22/05 Jag har letat ett tag, men jag har inte kunnat hitta hela citatet där jag först läst det. Men Churchills poäng där är att det är humanare att besegra "ociviliserade" folk med icke-dödliga kemiska stridsmedel än att meja ner dem med kulsprutor som britte... 25/01 Det fanns faktiskt en viss kodex som de höll sig till, därav inga attacker med giftgas i kriget som till exempel, trotts att de större aktörerna hade tillgång till stora mängder. Allt detta för att alla sidor var rädda för konsekvenserna. Men faktum kva... 24/01 Den som är mer nyfiken beger sig förslagsvis till deras forum där det finns gott om mer matnyttig info: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?750905-Hearts-of-Iron-IV-Announced-Victory-at-all-costs http://forum.paradoxplaza.com/forum/showth... 24/01 Jag har faktiskt också stört mig på det där med terrorbombningarna i Tyskland samt att ingen jävel vågar föra talan om det. Då och idag nämner vi Nazityskland som om det då var okej att bomba skiten ur civila. Men nu ska vi komma ihåg att det var bombni... 24/01 HOI2 och dess tredjepartsutvecklade derivat som t.ex. Darkest Hour är fortfarande de roligaste spelen i serien. Får hoppas att Paradox överraskar positivt med något lika gediget som CK2. För övrigt vet jag inte riktigt om en snutt historiska arkivklipp... 24/01 Det här är inget politiskt forum, det här är en site om spel. Ni löser inget världsproblem för att ni tvingar 100 gamers läsa eller skita i att kommentera om spel för att ni spammar eran poänglösa debatt. För framtida bruk: tolkar du någons lösa komment... 24/01 Det kvittar i vilken historiskt betydelsefull person du tar, alla har gjort något/sagt något som inte är "okej" - Det är ändå 70 år sen kriget tog slut, värderingar på den tiden var annorlunda. Man bör ju snarare se till det stora hela, hur hade kriget... 24/01
Skicka en rättelse