Igår fick vi en film där utvecklarna pratade om möjligheterna till att spela tillsammans i #The Elder Scrolls Online. Idag drar vi upp hype-mätaren till elva och pratar om vilka det är som ska göra rösterna i spelet. #Bethesda Softworks meddelar att bland annat John Cleese, Michael Gambon, Kate Beckinsale, Malcolm McDowell, Lynda Carter, Bill Nighy och Alfred Molina finns med i ensemblen.

Innan någon börjar publicera gifbilder från Monty Python and The Holy Grail skall vi kika på en film i ämnet. Nej, den har inget med den brittiska komikergruppen att göra.

Tack till Snake för detta #nyhetstips!
Jag gjorde det, för att SIR Patrick Stewart är för djävla bra! Som någon annan skrev: Vet hut! 24/01 Du menar att du aprilskämtar? ;) Skämt åsido, har hört varianter på precis det du säger från de flesta. Gillar man Elder Scrolls så har man inget där att göra, men gillar man MMO-mekanik med alla tillhörande dryga designval, lama grafik, chipstunna stor... 24/01 Jag har också betatestat ESO och älskar Elder Scrolls men är ingen större fan av MMOs och ändå gillar jag ESO. Jag har velat spela med mina vänner i Elder scrolls sedan 90-talet och först nu (om man inte räknar med Shadowkey) är detta möjligt. Är ESO... 24/01 Jag har betatestat ESO och kan bara säga detta: är ni fans av Elder Scrolls snarare än MMO - håll er borta. Liksom alla andra MMO-spel känns även detta som en EQ-klon och det är såååå tröttsamt. 24/01 Det här spelet kommer floppa totalt. Betan är en katastrof 24/01 Tyckte väl att det lät som John Cleese i början av betan! 24/01 I got an arrow in the knee... 24/01 Många stora namn var det här men jag blev riktigt glad över att se Malcolm McDowell i listan, han brukar vara jäkligt bra som röstskådis, speciellt som skurkar :D Hade ingen aning om att "the comical relief" snubben man träffade i introt på betan var... 24/01 Michael Gambon är så jävla skön! Bara han som behövs. I alla sammanhang. Alltid. Förutom möjligen i en orgie. 23/01 Ehhh.. Eller så kan de anställa någon som de vet är bra på att göra det de vill ha dem till? Nu är det kanske inte bara skådespelare med stora namn som är bra men det är de stora namnen som allmänheten vet är bra. Sedan kan de ju fylla ut rollistan med... 23/01
Skicka en rättelse