#Sony Online Entertainment tänker avliva fyra av sina mmo-spel under året, då de inte längre genererar särskilt stort intresse och därför inte anses vara värda att lägga tid och pengar på. Det handlar alltså inte om några framgångsrika storspel, men i alla fall #Vanguard: Saga of Heroes lär få en och annan fantasy-rollspelare att fälla en tår när servrarna plockas ner i juli. Spelet var ett mmorpg av ganska klassiskt snitt men bjöd även på en del unika överraskningar, till exempel ett eget system för diplomati. Läs mer om Vanguard i vår recension från 2007.

De andra produkterna som möter sitt öde är barn- och ungdomsspelen #Free Realms och #Star Wars: Clone Wars Adventures som båda stängs av den 31 mars, samt det japanska #Wizardry Online som innehåller permanent död.

Tack till s3ng för detta #nyhetstips!
Age of Conan kostade strax över 150 kr också. Sen menar jag att för min del är en kostnad på upp till 200 kr per månad helt ok, så länge spelet är bra. 26/01 Själv tycker jag faktiskt att the secret world har lyckats ganska bra. 26/01 Har en kollega som ska pensioneras om 70 dagar sisådär. Han har jobbat där i 30 år och all den erfarenhet och upplevelse som han samlat på sig går förlorat om 70 dagar... dvs om han inte skriver sina memoarer... På nåt skumt sätt påminner detta mig om... 26/01 Och dessutom ett riktigt kul spel är det. 26/01 "We will be upgrading all existing individual game memberships to the new All Access plan, which will include the top-tier membership level in all eligible SOE games (EverQuest, EverQuest II, DC Universe Online PC, PlanetSide 2 PC, Vanguard: Saga of Her... 26/01 Det finns faktiskt bra F2P, som inte är P2W. Ta t.ex Rift, började köra det i förrgår, och tror nog aldrig jag vart med om ett sånt bra F2P, enda restriktionen du har är att du måste ha minst 1500 loyalty points för att kunna sälja på AH. Så då har man... 26/01 wildstar känns sisådär verkligen försökt gilla det men not.. Ang månadskostnad så är spelet tillräckligt bra så betalar folk för det . 25/01 Ja Wildstar tror jag verkligen på, det är nog det spel som känns mest kvalitet just nu. 25/01 väntar ni på ett bra mmo så ligger wildstar bäst till, upp till bevis. tror inget annat har större chans och nej inte ens eso, det är extremt nerdummat spel båda pve och pvp. hade kunnat men dom vill hålla sp spelarna i handen båda combaten laggen/delay... 25/01 Jag har inte hittat ett enda MMO som har varit värd en månadsavgift. Så för min del får det gärna komma mer F2P MMOn, för sådana spenderar jag gärna pengar på. 25/01
Skicka en rättelse