#Sony Online Entertainment-chefen John Smedley har besvarat frågor om det kommande mmo-liret #Everquest Nextreddit. Vi får lära oss en hel del småsaker, som att Bard-klassen kommer finnas med, att spelet förmodligen kommer stödja virtual reality-teknik i någon form, och att det släpps någon gång nästa år. Men det snackades inte om Everquest Next när Smedley fick frågan: om du kunde starta om ett avstängt spel, vilken titel skulle du välja och vad skulle du göra annorlunda?

– SWG. Jag skulle gjort allt annorlunda. SWG-spelare: vårt nästa spel (ej utannonserat än) är tillägnat er. När vi lanserar det kan ni komma hem, svarade Smedley.

Ett nytt varumärke som liknar #Star Wars Galaxies är alltså bekräftat. Spelet hyllades för sin öppna sandlådedesign innan strömsladden drogs ur i slutet av 2011.

Jag V Å G A R inte tro! men jag H O P P A S!!!! 27/01 YESSSS! TAKE MY MONEY SOE$$$$$$$$!!! Omg bästa nyheten sedan SWTOR failade! Har väntat på detta sedan skitarna på lucas art laner SWG för SWTOR!! yeahhhaaaaa 27/01 Håller tummarna för att det på något sätt tagit tillvara på licensen! Ett nytt SWG som toppar vad Repopulation planerar erbjuda och sen är man hemma! 27/01 Gör ett rymd spel, kalla det för random namn. Om nu inte det finns patent på laser svärd så dom måste betala för att använda något sånt så kan dom göra mer eller mindre en star wars klon och kalla det för något annat. Vad ska disney göra i sådana fall? 27/01 Mycket intressant med SWG i ny tappning. Lirade det väldigt mycket tills det vart taget i röven av all influens av WoW med NGE patchen. Ska oxo bli intressant att se hur det kommer stå sig i mot "Star Citizen" och "Elite: Dangerues" som jag antar båda... 26/01 Extremt grymt spel, tills dom lät vem som helst bli Jedi och gav ut gratis datacrons... Och ja, även om jag gillade SWTOR så snälla gör inte samma dumma misstag o använd er av en motor som inte är eran egen, modifiera den och sen inte har ngn support... 26/01 Känns i mitt <3 när det är så många som kommer ihåg craftingen och resurshanteringen. Hoppas hoppas hoppas på nåt som liknar det enormt mycket! (Innan CU och NGE) 26/01 De som va de roliga med spelet å gjorde att folk kunde "leva" på att crafta vapen å buffar som gjorde spelare extremt boostade jämfört med andra. Man fick fråga sig fram till små byar som sålde allt good stuff för samma pris som amatörer som gick å skre... 26/01 Nej, ni kommer icke se ett nytt SWG-mmo från Smedley på ett bra tag. Tidigast 2023, EA och Disney har skrivit ett 10-årigt kontrakt. http://massively.joystiq.com/2013/11/20/ea-holds-onto-star-wars-games-license-for-10-years-says-swtor-i/ Dock ett liknan... 26/01 Ja, det var ju minst sagt....idiotiskt^^ 26/01
Skicka en rättelse