Många är vi som skriker oss hesa, inte över att spelet är svårt, utan att utvecklaren fått för sig att vi framför skärmen legat i koma i 22 år. I en ny film från kommande storspelet #Thief får vi se möjligheterna att skruva upp svårighetsgraden en aning i denna #Eidos Montreal-skapelse.

Om du nu känner att titta på bilder är roligare än att gråta över att spelet hatar dig, då kan du spana in lite vackra sådana på regn och sådant. Är du "hardcore" ut i fingerspetsarna hittar du den nya filmen nedan.

DET ULTIMATA SPELET MED SJÄLVKLAR VALFRIHET SOM PASSAR DOM FLESTA[HARDCORE]:up::up: 07/02 https://www.youtube.com/embed/_vNrS7-cDSE 28/01 Det gillar jag, att man kan ställa in så pass mycket. Jag önskar fler spel hade gjorts så! 28/01 Är sjukt sugen på detta! Har dock slutat förboka spel efter alla flopps som hänt senaste tiden. Kommer vänta tills det kommer ut oberoende recensioner av alla spel detta åter förutom ett. Det är South park: The stick of truth! Det kliar som fan i fingra... 28/01 Dito! 28/01 Bokade det under helgen då gmg hade 30% rabatt på det! 28/01 Thief är bokat och klart för min del gjorde det direkt när jag spanade in den här trailern igår :D Det är ju fortfarande en månade kvar tills realease men det är ju väntan lätt värd, är så sjukt pepp på spelet ;) 28/01 Var nu inte onda på "Dishonored"-kommentarerna, många har ju inte spelat "Thief"-spelen, så de förstår inte riktigt att Thief och Looking Glass var först. Det som Arkane Studios spikade rejält var faktiskt kontrollerna och karaktärerens rörelse. Corvo... 28/01 Ja, Thief har haft stora problem enligt de rykten som man kunnat läsa om på nätet. Utvecklarna har själva sagt att de tänker visa utvecklarna av Dishonored hur man gör ett Stealth spel. Thief har sedan dess de visade det påmint mig mer om Dishonored än... 28/01 För att citera ifrån förhandstitten: Likheterna med Dishonored är som sagt slående, och orsakar nästan en deja vu-upplevelse. Både tematiskt och spelmässigt är det snarlikt – givetvis av förklarliga skäl, eftersom nyckelpersoner på Dishonored hade varit... 27/01
Skicka en rättelse