Med en kropp härjad av Alzheimer måste du leva om ditt liv för att inte förlora dina minnen.

Virtual reality är på väg att göra comeback - ett flertal lösningar är under utveckling och Oculus Rifts senaste modell fick folk att tappa hakan på CES-mässan i början av året. All ny teknik är dock beroende av intressanta spel och #Loading Human ser ut att leverera en virtuell verklighet värd namnet.

Utvecklarna beskriver själva spelet som ett klassiskt peka och klicka-äventyr, fast i tre dimensioner och som tar vara på VR-teknologins styrkor. Som en person med Alzheimers måste du leva om ditt för att inte förlora alla dina minnen och genom att använda Razers rörelsebaserade kontroller ser inlevelsen ut att vara total.

Tack så mycket, jag hade inte sett den videon men det var verkligen intressant. Ska bli roliga att testa hur mycket bättre det blivit sedan DK1 29/01 Det visste du nog inte eftersom det inte stämmer :P Personligen har jag aldrig varit mer taggad på Oculus! Crystal Cove-prototypen tog hela conceptet framåt med stormsteg, och nästa prototyp (alternativt konsumentversionen) kommer i sin tur innehålla... 29/01 Kul, jag väntar som sagt på consumer version. Borde väl dyka upp kring eller innan Star citizen antar jag. Blir att hitta en vettig sticka till också, får se hur det går. Eller kanske hydra skulle funka bra för att styra rymdskepp? 29/01 Detta kan bli riktigt kul! Synd att man inte har en Oculus Rift. 29/01 Långt ifrån alla har tröttnat på Rift vad jag förstått. Jag har ett OR DK (och razor hydra) och använder det mest för demos då upplösningen är rätt så låg men den ger verkligen en fingervisning om vad komma skall. 29/01 Vad menar du med gammalt? Ser fram emot oculus + ARMA och SC etc. Visste inte att alla redan tröttnat på Rift, antar att jag är lite efter. 29/01 till folket nu, genast :) 29/01 när skall de införa handskar? Power Glove! 29/01 Satt igår å tänkte på hur intressant det skulle varit om Tim Shafer hade gjort ett point and click spel med Rift som fouks, minuter senare såg jag detta, det är inget Tim Shafer men det känns ändå som ett spel jag måste testa, får vänta på att Hydra bör... 29/01 oculus rift är ju iaf ett givet köp :) 29/01
Skicka en rättelse