Att #Battlefield 4 har haft en del problem vet vi vid det här laget. Men #Dice jobbar med dessa och patchar spelet för att det ska bli så bra som möjligt. Och de har inte glömt spelarna – något de tänker bevisa med satsningen "player appreciation month" som går av stapeln på lördag.

Evenemanget sträcker sig över hela månaden och går kort och gott ut på att skämma bort alla spelare som trots diverse olika bekymmer fortsätter att befolka servrarna. Varje dag som man loggar in och spelar multiplayer under februari får man ett battlepack i brons eller silver, som bland annat innehåller förmågan att tjäna erfarenhetspoäng snabbare.

Två så kallade "shortcut bundles" kommer också gå att ladda hem utan kostnad under månaden. Gör man det låser man upp alla granater och pistoler i spelet, som kompensation för all tid man förlorat på grund av strulet. Globala community-uppdrag med olika belöningar ska också finnas tillgängliga.

Läs mer om detta i Battlefield-bloggen.

DERAS FÖRTROENDE ÄR REDAN KÖRT I BOTTEN,SKADAN ÄR REDAN DJUP.LYCKA TILL DICE:down: 07/02 Herregud så mycket text, orka... Visst förstår jag, jag håller bara inte med. Naturligtvis blir ett spel olönsamt ifall det tar för lång tid att utveckla. Är det då relevant i detta fall? Uppenbarligen var spelet inte redo att släppas, men gjorde det... 02/02 Hehe va långdraget det blir att förklara något för folk som bara vrider på allt man säger och inte vill förstå. Sista gången jag klargör detta. 1. Din första kommentar om kanske och den rena sanningen, det är barnsligt ordvrideri, och så töntigt att jag... 02/02 Gav spelet en andra chans precis. Vafan händer inte? Jo ljudbuggar mer än någonsin och hör bara de där jävla ljudet när matchen är över som loopar sig under två kartor... Nej nu får det vara nog 01/02 Så du tar ett "kanske" påstående och rundar av den med att "det är den rena sanningen..." Säg att BF4 tog för lång tid att utveckla, i dare you. Folk hann knappt klart med BF3, och de egentliga nyheterna i fyran är allt annat än enorma om man skall vara... 01/02 Men sluta skriv, stäng av datorn. 31/01 Som jag skrev i en annan tråd, det kanske inte alltid kan vara så att ett företag kan få hur lång tid på sig som helst att producera nånting. Det är ju EA som står för notan. Dom sätter en deadline som behövs för att spelet över huvudtaget ska kunna dra... 31/01 +1 30/01 Men vem tror du sätter deadline för spelet? Utan att vara insatt så känns det ju inte särskilt främmande med tanken att trycket kommit uppifrån, speciellt med tanken på deras största konkurrent i samma spel genre. Noggrannare testning borde ju visat att... 30/01 För mig har spelet funkat hur bra som helst sedan day one :) Så detta är bara bonus för mig! 30/01
Skicka en rättelse