Tidigare idag fick vi veta att [c="ZeniMax Online Studios"] mmo-tolkning av Elder Scrolls-universumet inte kommer att kräva Playstation Plus för att avnjutas. Nu har #Sony även släppt en maffig trailer av som visar var CGI-skåpet ska stå.

#The Elder Scrolls Online släpps i mars till PC, men kommer inte att komma till Playstation 4 innan i juni. Det kommer alltså inte bli tal om någon vidare solbränna för er mmo-nördar där ute.

Tack till Javas, Dajnamajt för detta #nyhetstips!
Kör Darkfall Unholy wars istället så slipper ni instanser, trött karaktärskontroll och I jämförelse med Agons handcraftade episka kontinenter,,,trång spelvärld. 30/01 Det var jag väl ganska tydlig med? Jag har problem att se vad som händer. Om det man vill uppnå är kaos och förvirring hos tittaren i den form att man inte ser vad fan som händer så funkar det ypperligt, men det känns också som ett väldigt kontraprodukt... 30/01 Tror du att skakig kamera i en icke-animerad film beror på att kameramannen försöker hålla kameran stilla men misslyckas för att han tycker det är en så spännande scen? 30/01 Är det så svårt att förstå att ett mmo inte funkar utan månadskostnad. Gw2 har ju ingen content alls! Bara tillfälliga contentupdates som är sämst. Hellre ett riktigt mmo med många content uppdateringar, bra support, mindre server lagg osv.. Än ett mmo... 30/01 Spelade betan - det var okej. Kul crafting osv. Trailern däremot, alltså allvarligt, är detta vad som ska få mig att bli taggad på spelet? En trailer ala Neverwinter Nights... som släpptes 2002, och redan då kändes den här sortens trailer tjatig. Suck. 30/01 Trailern är mäktig, det var den första också. Men nej, var helt övertygad på att köpa spelet men efter jag testade det så blev jag helt avslagen, även om det bara var betan så var det någonting utöver combat och charactern själv som störde mig, hela atm... 30/01 Undrar om det kan mäta sig med Gw2 30/01 Bara jag som tyckte om betan...? 30/01 Ni e roliga ni ,hur kan ni sitta o säga att filmen var skit när det är budskapet i den som e lite knepig om man ska kolla storyn. Annars så tycker jag att filmen var riktigt nice gjord. Sen så efter deras press medelande som dom gick ut med typ igår var... 30/01 Jag medger att jag trodde du menade shaky-cam i allmänhet och efter att ha kollat igenom klippet igen ser jag vilken effekt du talar om. Jag tror att effekten i det här fallet används för att ge en känsla av kaos och förvirring. För det första är det... 30/01
Skicka en rättelse