Dice förklarar vilka förändringar som är på väg till arsenalen.

"Guns, we need lots of guns!" sa en viss utvald herre och vad vore en multiplayershooter utan bössor att förkovra sig i? Kvantitet är dock inte allt, deras effekt ska gärna vara balanserad och i ett nytt blogginlägg förklarar Dice hur de ämnar förändra arsenalen i #Battlefield 4 för att göra det mer rättvist.

Främst är det hagelbrakare, karbiner och dmr:s som förändras men även hur siktet påverkas när du går från höftpangande till siktande. Tidigare behöll du samma (dåliga) träffbild som du hade i Rambo-fattningen tills du gjorde ett eldupphåll. Nu sker det direkt när du ändrar sättet att lobba död mot dina fiender.

Ja varför sitter det ens miniguns på helikoptern? Det är helt meninglöst som understödsvapen i spelet och nästan verkanslöst! Som om Dice medvetet gjort så att man bara träffar vart 100 skott för att det inte ska bli OP, detsamma gäller MGs överlag! Kän... 07/02 [quote=Rullstol]Till er som vill ha mer "realistisk" rekyl och skada kolla in spelet Insurgency. - Ångrar apmycket att jag köpte Insurgency. :( 01/02 - Jag ser ingen kula. Ska nog köpa nya glasögon. ;) 01/02 Känns bra att DMRen blivit bättre, den hoppade fan mer än en hagelbrakare. Det är ju trots allt en DMR... Hittade mycket bra info på BF4Central.com V40 Mini nerfas =( samt att man kommer att kunna bära med sig fler granater dock ej fler V40, det var fan... 01/02 Att man ser spåret från kulan och själva kulan är nog det fjantigaste i BFs historia. 31/01 KSP58 (FN MAG) är en köttsåg. Du blir träffad av så många kulor samtidigt, givet att skytten vet vad han gör, så den kommer att slita dig i bitar. Och det är något jag avskyr i spel som BF4 t ex, att kulsprutorna nerfas för att några 12-åringar vill kun... 31/01 Ja lika skratteretande som att folk fortfarande tror på den segdödande myten "buss". Att folk tror på något sådant som ett transport medel för fler än 5 personer. Ha, tänk vad folk är korkade nu för tiden. Buss, ja du.. . den som kom på den myten måste... 31/01 Det är mer ett simplifierat begrepp. Inte ett falskt begrepp. När folk säger netcode menar dom helheten av servern när det egentligen bara är delar av nätverks koden. Dvs. allt som har med kommunikation mellan klienter och servrar samt kringliggande fun... 31/01 Netcode är ett låtsasbegrepp som man hittade på under 90-talet och counterstrikes glansdagar. Det har av någon anledning fastnat. Ungefär som en dålig myt. Om DICE kallar det för netcode så gör de det nog med i glimten i ögat lilla du. Jag har själv skr... 31/01 http://i.imgur.com/9DtyXjm.gif 31/01
Skicka en rättelse