Blizzard diskuterar framtiden för kortspelet: singleplayer, 100-200 nya kort och fler lägen.

Den öppna betan av #Hearthstone: Heroes of Warcraft har precis dragit igång och #Blizzard blickar framåt mot releasen, och framtiden. Strax efter släppet ska de sjösätta ett sololäge, Adventure mode, som ska innehålla nya uppdrag och mellan 10-20 nya kort. Desto fler sådana är tänkta till den oundvikliga expansionen, där mellan 100-200 nya kort förväntas.

Blizzard har planer för ett 2v2-läge men arbetar inte på det för tillfället, all fokus ligger i första hand på att balansera 1v1. Detsamma gäller ett åskådarläge, det finns på listan över saker att göra men inte så mycket än så.

Nej men inte omöjligt med en Death Knight-klass till expansionen. (med Kel'Thuzad som ultimate såklart!) 30/01 Jag tänker mig att detta kan vara ett steg mot att försöka locka till sig lite av mobilmarknaden som omsätter en hel del. Roligt spel tycker jag för övrigt. 30/01 Vissa kort är ju skapta enbart för att fungera i symbios med andra kort och bli riktigt kraftfulla, eller i särskilda taktiker, eller i särskilda situationer. Sen får man ju tänka på att vissa kort för vissa klasser kan verka dåliga eller över/under-bal... 30/01 Ja, fullt ut 100% balans går inte att uppnå, men så mycket som möjligt är ju ändå att eftertrakta. 2v2 dock, det vill jag ha, undrar hur de kommer att göra det. Hoppas att det blir åt 2-headed giant i MTG. Då kommer det ta upp mycket av min och mina pol... 30/01 Skillnaden jag ser är dock att de ändrar kortens funktion med tiden och det är därför som metat skiftar. Magics meta skiftar ju när någon bygger nya lekar som måste bekämpas eller ett nytt set släpps. Detta är mina observationer och hur jag uppfattade... 30/01 Det där med balanseringen kommer ju aldrig att gå att fixa riktigt. Meta-gamet kommer alltid att utvecklas efterhand att kort ändras, och då kommer något annat att bli bäst eller sämst. Precis som i magic. =) 30/01 Har inte warcraft alltid haft ett gulligt utseende? 30/01 Finns Lich King?? Finns Arthas??? Om inte så lär han komma! 30/01 Gulliga färger och rundade goa WC3/WoW-byggnader. Det kan säkert vara kul att spela, men för en som inte tycker om den grafiska stilen undrar om det finns mörkare färger också eller har dom i låst in sig på barntemat? 30/01 Vad som egentligen behövs nästan redan är den där expansionen som det talas om. Fler kort gör det hela mycket bättre imo. 30/01
Skicka en rättelse