#Nintendo är ett företag i kris. Exakt hur omfattande vet vi inte, men Wii U-konsolen säljer inte som väntat. Kanske kan #Mario Kart 8 bli den frälsare som får ordning på försäljningen? Föregångaren #Mario Kart Wii sålde över 35 miljoner exemplar och var det näst bäst säljande spelet till Wii.

Vd Satoru Iwata har avslöjat att Mario Kart 8 kommer släppas globalt under maj månad. Något exakt datum får vi tyvärr inte, men det är mer specifikt än den tidigare informationen "våren 2014". Vill man stilla Mario Kart-begäret en smula kan man spana in den den farligt mysiga trailern från december.

Givetvis! Sen köper Apple upp Nintendo och släpper Apple Apptendo Appstation iBox One, som startas med mikrotransaktioner. Tack vare bra marknadsföring är allt folk snart luspanka för att man måste betala för varje liv i Call of Angry Birdsfield: Tapped... 31/01 Mario Kart - Klassiker, inte så mycket annat att säga Mario Kart 64 - I min åsikt det bästa spelet i serien, mest på grund av sin fantastiska multiplayer Mario Kart Double Dash - Kul spel, och featuren med dubbla förare var ett häftigt tillägg! Dock så... 31/01 sen höjer de priserna på sina spel till 2000kr och säger att det är för konsumenternas bästa. 30/01 Inte jag heller. Det är bara roligt att garva åt nåt ;) 30/01 Det är bra att du fattat grejen ;) Förövrigt tycker jag inte det är något direkt fel med Wii U. Visst, kunde gjorts starkare. Men personligen är jag inte så kräsen när det kommer till grafik. 30/01 Har inte spelat något mario kart förutom det till N64. Men är det ens några karts kvar i spelen? Snart åker de väl runt på rymdskepp :) 30/01 Finns egentligen inga större fel på Wii U, det är SÅ mycket bättre än Wii, som jag verkligen inte gillade. 30/01 Haha, då kan det regna bäst fan det vill! :D 30/01 Tyckte inte att det var någon större fart känsla innan 150cc på snes versionen heller. Speciellt svårt tycker jag inte att det var heller. Men ja som sagt så håller jag helt klart med om att catch-up systemet som de har i de senare titlarna inte är spec... 30/01 Det hade varit många fler konsoler, iallafall närmare PS4'ans försäljningssiffror. Det var ju så mycket som var fel med deras release, inga större titlar inom en 5 månaders tid. Rayman Legends gick från exklusivt till multiplattform + 5månaders uppskjut... 30/01
Skicka en rättelse