Förra året tillkännagavs att #Dungeon Keeper (mobil) var under utveckling av #Mythic Entertainment. Det har varit en lång väntan på Horny sedan dess, men nu har han äntligen tagit sig in på App Store och Google Play.

#Dungeon Keeper (mobil) går ut på att bygga diaboliska tunnlar och med hjälp av ondskefulla verktyg se till att inga fåniga hjältar tar sig igenom. Det bästa är att spelet är gratis att ladda ned, men det innehåller naturligtvis mikrotransaktioner.

Läsvärd hur spelindustrin skjuter sig i båda fötterna ... http://www.baekdal.com/opinion/how-inapp-purchases-has-destroyed-the-industry/ 03/02 Wow nämnde jag ditt namn? Det där inlägget var riktat mot folket som gnäller på folk som spelar på mobil, för dom kommentarerna flödar alltid in så fort Android/ ios spel nämns. Enda som var riktat mot dig och den andra var väl om mikrotransaktioner.... 01/02 Öhh, inte? Låt oss se vad Nerd³ tycker om microtransaktionerna i detta spel och försök hävda att det på nått sätt är rimligt. https://www.youtube.com/embed/GpdoBwezFVA EDIT: såg att den var länkad tidigare i tråden, men den får vara kvar då länken är... 01/02 Ja, några år sen som jag spelade med. Riktigt tidskrävande när man har runt 30 byar. 01/02 Huva får nästan rysningar när jag tänker på Travian. Något så kopiöst tidskrävande spel trots en hel del väntetid. Nej aldrig mer :) 31/01 Gillade tvåan också, men inte på samma sätt som första. Nej, du... EA är inte vad de en gång varit. 31/01 Tydligen fruktansvärt irriterande och gör spelet närmast ospelbart : http://youtu.be/GpdoBwezFVA 31/01 Ringde en telefonförsäljare samtidigt som jag pröva spelet...vet inte vilket som var värst...la på telefonen och avinstallera spelet. 31/01 På många f2p-titlar på mobiler så köper man till sig framgång, det går inte vara bra på något. Varför finns det inte bara demo versioner utav spelet vartefter man sen kan köpa hela upplevelsen? Men nej så fungerar inte spelen, då hade de varit allt för... 31/01 Jag älskade de två första Harry Potter spelen när jag var liten men de var inte värda att offra Dungeon Keeper för imo :/ 31/01
Skicka en rättelse