Den klassiska fighting-serien #Killer Instinct har återuppstått till Xbox One i form av ett free-to-play-spel. Eller i alla fall nästan: en gratis kämpe står till förfogande, resten behöver man betala för. Två kommande kämpar dyker upp i ett nytt filmklipp som främst fokuserar på benranglet Spinal.

Han brukade slåss för hämnd och frihet (vem gör inte det emellanåt?), men nu vill han mest bara bråka sig fram till ett slut på den förbannelse som vilar över honom. Hur det går för honom? Det vet vi inte, men han verkar inte vara någon man vill möta i en mörk gränd om natten. Och känner ni igen plåtgubben i slutet av klippet?

Tack till enboomer för detta #nyhetstips!
Industriel metal/rock 03/02 Slutet var ju det bästa! Det var ju så jävla hårt att jag pissade på mig! FUUULGOOOOREEE!! *i robot röst* 02/02 Fine, Dimmu borgir har en gång i tiden spelat black metal. Det kan du ha. Men Dark Tranquillity. Realy bro? Det är "gbg döds", även om jag inte tycker att dom hör hemma eller kan kalla sig för death metal heller. Det är just det jag menar. Man lurar ing... 01/02 Du kan läsa vart som helst och prata med vem som helst som ens är lite kunnig och endast lyssnar lite på metal och det står och sägs då med att dom är ett black metal band. Ska du argumentera om musik med mig bör du göra dig tjänsten att veta vad du sna... 01/02 kasta fram den faktan som säger det är inspirerat från deathmetal då. 01/02 Vist jag kan ju själv säga att jag spelar black metal även om jag spelat i ett "schlager cover band". Men så länge jag säger att det är black metal så kommer det vara sant. :P 01/02 Tror inte det är någon som tror att det är varken black eller death metal. Men texten hade definitivt passat i en black eller death metal låt. ;) Ska definitivt kolla in "Wardruna" iaf. :) 01/02 Ja, De säger ju att ett gott skratt förlänger livet! 01/02 första 30sec hade kunnat vara wardruna (kolla upp dom på youtube ni som inte hört). resten av låten är ju o.O och nä... jag vill verkligen inte klassa det som varken death eller black metal 01/02 Det är det visst det, så det så, blä blä...hehe. Jag har rätt, rätt och åter rätt. :) 01/02
Skicka en rättelse