Utvecklarna #Creative Assembly har den senaste tiden mest varit aktuella på grund av det skrämmande #Alien: Isolation. En läbbig tolkning av Alien-konceptet där smygande och ångestladdad överlevnad går framför vapenhantering och intensiva eldstrider. Men Creative Assembly har inte glömt bort sin strategiska rötter bara för den sakens skull.

#Total War: Rome II fortsätter att uppdateras, och den här gången har delar av den artificiella intelligensen genomgått hjärntransplantation. Räkna med att fordon har enklare att navigera nära väggar, bland mycket annat. Den tekniska sidan av upplevelsen har också uppdaterats, med stöd för Virtu MVP Desktop Switchable Graphics och AMD Switchable Graphics. Läs om alla förbättringarna på spelets wiki-sida.

Källa: Creative Assembly

Klantat och klantat er Jocke, frågan är ju hur det har gått till öht? Lät ni en morot recensera OpF DR eller hur kunde det bli så fruktansvärt jävla fel? :) Och hur kommer det sig att recensenten i fråga har varit inaktiv i forumet sen veckan efter att... 07/02 Jag har inte spelat total war sen medieval II. Men det är alltid samma tjat från utdelarna. "jo nu har vi en super bra AI som är helt fantastisk". Likväl är de tvungna att matcha den till förbannelse. Varje gång. 02/02 kör med moddar. radious mod pack, funkar hur bra som helst. 02/02 Haa haa,, totalt underbart,, tänkte ge det en chans.. spelet startar i 1920x1080 upplösning,, ändrar till 2560x1440. får CTD hela tiden,... Skitspel 01/02 Wow, inga punkter! Inga komman! Ingen punktuation alls, undantaget ett utropstecken (haha...) i slutet av kulspruteskuren :D Din svensklärarinna lär ju raseri-twerka i sin grav vid det här laget? Jag läste hela raddan på göteborgska, hoppas jag gjorde... 01/02 Rome II som jag hoppades så mycket på. Synd bara att man fick ett early access-spel som släpptes som ett färdigt spel... 01/02 Även om man bortser från buggarna så har ju CA fackat upp spelet med sina nya desto mer arkad-inriktade tendenser. Med bland annat slag som är över på tre minuter och det faktum att alla resurser i en provins är förlagda till staden. Jag har provat att... 01/02 Heh. Personligen får jag lust att formatera hela datorn efter att bara läsa ändringarna som Radious gör. Testa modden och var tvungen att duscha efteråt för att jag kände mig så äcklig. Tacka vet jag 2TPY Hardcore Mod ^^ 01/02 Jag önskar att jag var som dig, aldrig ser sina egna brister hehe ;) 01/02 i dag var nog den första gången jag har sett dem flanka mig i en stad så att jag förlorade striden annars går de bara rakt på :) så nu behöves bara 10 miljoner patchar till sedan ska det bli bra nog 01/02
Skicka en rättelse