Det strategiska #Prison Architect finns som early access-spel på Steam, och utvecklarna ligger inte på latsidan när det gäller uppdateringar. I slutet av förra året fick vi smartare fångar. I uppdatering 17 beväpnar sig vakterna.

Det innebär att man kan skicka in väktare med hagelgevär för att till exempel lugna stämningen i en stökig matsal. Fångarna är mindre benägna att bråka när någon tar sikte på dem, men i framtida uppdateringar kommer det även innebära att internerna blir mindre sugna på att reformeras och arbeta om de blir förtryckta hela tiden. Lär dig mer om det nya och ganska komplicerade systemet i klippet nedan. Läs även inlägget på den officiella bloggen.

testade rimworld. Kul spel. Bättre än PA, tycker jag iaf. Kanske lite tunt än så länge 03/02 Det är fullt spelbart, och det närmaste man kan komma Dwarf Fortress i "3D". När man överger eller förlorat sin by kan man välja att ladda upp den och låta andra börja spela på dess ruiner. Dvs man gräver ut återstoden av det någon annan byggt. Enda hak... 03/02 Samma här. Kommer tröttna innan hela spelet släpps om jag börjar nu i alphan. Hur är Towns nuförtiden? Senast jag kollade (för länge sen) verkade det mest bara vara en spelmotor och löften om en bättre framtid. Finns det mycket material nu? 03/02 Mycket intressant spel, men jag väntar tills det är 100% klart innan jag skaffar det. Tills dess så läser jag bloggen ibland och kollar på filmklipp som folk lägger upp. 02/02 Det är fett roligt! Mycket beroendeframkallande ;D 02/02 Håller med. Fantastiskt spel! 02/02 Älskar denna typ av uppgradera och bygga spel, har spelat prison architech mycket och det sviker inte.. fortarande kul att spela. Ett tips tilll alla som gillar prison architech är spelet rimworld. Som är inspirerat av PA. http://rimworldgame.com/ 02/02 Oj så roligt jag har haft när jag spelat Evil Genius, lustigt nog är det mer eller mindre ingen av mina bekanta som hört talas om det. Strategi med en hel del vriden humor:) 02/02 Tycker att Prison Architect är helt hopplöst både vad gäller innehåll och prissättning. Evil Genius, Dungeon Keeper, Towns är i en klass för sig. 02/02 Finns inställningar för när fångarna ska anlända. Man kan exempelvis stänga av inflödet av fångar temporärt. 02/02
Skicka en rättelse