Det är bara drygt en månad kvar till lanseringen av #Titanfall och i jämförelse med #Battlefield 4, som sprutade ur sig bilder och trailers vid samma tidpunkt, är det oväntat tyst kring det forna Call of Duty-gängets comeback. När Ryan McCaffrey från IGN påpekade det på Twitter fick han åtminstone något bekräftat från en Respawn-anställd.

VG247 har grävt vidare i det fåordiga sociala nätverket och hittat ett uttalande från Vince Zampella själv, som verkar smått nervös inför lanseringen. Med all rätt kanske, om man tittar på hur några av Electronic Arts titlar skötte sig på den fronten förra året.

Det finns uppenbara risker med att vila så tungt på multiplayer som Titanfall gör. Dels måste lanseringen vara någorlunda problemfri men så måste spelet också nå ett visst antal spelare ganska snart så att det alltid finns folk på servrarna. Annars slutar i regel många spela ganska snart och livet online blir kortlivat. När vi bad er rösta på de spel ni ser allra mest fram emot under året hamnade Titanfall blott på en niondeplats, med multiplayertitlar såsom #Destiny och #Tom Clancy's The Division ovanför sig. Spel som också försöker blanda singleplayer och multiplayer.