Med tanke på den otroligt långa utvecklingstiden borde #Duke Nukem Forever slagit ner som en bomb när det slutligen lanserades under 2011. Istället blev det mer av en kinapuff. De som fortfarande suktar efter ett riktigt bra actionäventyr med hertigen får kanske mer information om en dryg månad.

Hemsidan alloutofgum.com har slagit upp portarna, och sedan stängt igen dem igen. Men AGB hann knäppa en skärmdump (bilden ovan) som visar ett paket tuggummi och en räknare som sakta tickar ner. Folk på internet har grävt runt lite och hittat information som tyder på att spelet heter #Duke Nukem: Mass Destruction och är ett actionrollspel till PC och Playstation som utvecklas av #Interceptor Entertainment, som står bakom nyversionen av #Rise of the Triad.

Än är inget bekräftat och vi ska väl i ärlighetens namn säga att vi är en aning skeptiska. Varför ingen version till Xbox? Dessutom var det inte länge sedan vi blev blåsta av en listig internetmarodör som lurade i oss att Fallout 4 var på väg att avtäckas. Men vi håller förstås ögonen öppna för att se hur det hela utvecklas.

Mer information: Reddit och Neogaf.

I like turtles! 06/02 Men för fan väx upp och sluta gnälla, var ett jävla tramsande om ingenting, och sluta citera mig, vill inte ha notifieringar om sånna här barnsliga diskussioner "åh han sa att jag gillar justin bieber buuuuuhuuu" seriöst... 04/02 Jaså försöker jag? Vad jag vet så försöker jag inte spela mig in som en koreansk diktator som tar ihjäl folk så fort dom går emot honom. Och vart har jag reglerat? Det är du som försöker undkomma vad du skrev till mig genom att få mig att vara boven,... 04/02 Duke Nukem: The Stick Of Truth 04/02 Någon gång under 2030-talet? ;) 04/02 Spelade precis ut Duke Nukem 3D med lite grafikmods, det var ett trevligt återseende. Duke Nukem Forever misslyckades ganska brutalt dessvärre. Jag ser gärna ett nytt försök med trailern från 2001 i fokus. Jag tror de behöver min hjälp för ett bra Duke... 04/02 Jag försöker inte spela oskyldig. Det är ju du som försöker spela Kim Jong Un och reglera andras åsikter. När Justin Beiber blev för stor blev han ett skämt. Precis som Duke Nukem var han bättre innan han blev en stjärna. 04/02 Bästa spelet med Duke nukem är........... Death Rally. 03/02 Det första jag kom att tänka på när jag lästa detta var "Nääää, men lägg av..." 03/02 Du angrep, därav jag sa du kan låta bli att kommentera. Bara för man gillar duke nukem forever innebär det inte att man gillar justin. Du kanske ska läsa dina egna kommentarer innan du försöker spela oskyldig. För självklart får du tycka tvärtemot vad... 03/02
Skicka en rättelse