Med tanke på den otroligt långa utvecklingstiden borde #Duke Nukem Forever slagit ner som en bomb när det slutligen lanserades under 2011. Istället blev det mer av en kinapuff. De som fortfarande suktar efter ett riktigt bra actionäventyr med hertigen får kanske mer information om en dryg månad.

Hemsidan alloutofgum.com har slagit upp portarna, och sedan stängt igen dem igen. Men AGB hann knäppa en skärmdump (bilden ovan) som visar ett paket tuggummi och en räknare som sakta tickar ner. Folk på internet har grävt runt lite och hittat information som tyder på att spelet heter #Duke Nukem: Mass Destruction och är ett actionrollspel till PC och Playstation som utvecklas av #Interceptor Entertainment, som står bakom nyversionen av #Rise of the Triad.

Än är inget bekräftat och vi ska väl i ärlighetens namn säga att vi är en aning skeptiska. Varför ingen version till Xbox? Dessutom var det inte länge sedan vi blev blåsta av en listig internetmarodör som lurade i oss att Fallout 4 var på väg att avtäckas. Men vi håller förstås ögonen öppna för att se hur det hela utvecklas.

Mer information: Reddit och Neogaf.